About

Arr, matey!

Welkom thuis bij the Pirate kitty! Vaar met haar mee en ontdek haar schatten, haar kittens, haar scheepsmaten en natuurlijk haar kleuter, haar dreumes en haar geliefde Pirate cat. Enjoy!

lokienikklein

Pirate kitty luistert ook wel naar de naam An of Annibal en woont in een mooie stad achter de duinen op fietsafstand van het strand. Pirate kitty is dólgelukkig met haar gezinnetje en voelt zich een echt meisjes-meisje, maar wel met scherpe randen. Wordt enorm blij van harde metal en punk, hello kitty en Transformers, glitters en zoetigheid. Mooie boeken, computerspelletjes, series, fotografie, het schrijven van stukjes en concerten & festivals houden haar bezig.

Pirate kitty is altijd bereid om om te varen voor de mensen die zij lief heeft, maar kan slecht tegen mensen die oordelen voor zij nadenken en mensen die alleen maar aan zichzelf denken.

Bovenal zoekt Pirate kitty al het mooie en het wonderlijke in de wereld. Dat zij weet dat dit niet per sé parachutesprong of iets anders Groots en Meeslepends hoeft te zijn, maar ook kan bestaan uit een bloeiend bloempje maakt haar ontdekkingsreis de mooiste die er is!

?>