Plannen!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty's treasures
Comments (5)

Het begon met een vage wens. Ik wilde een mooi nieuw stuk, iets symbolisch, voor Stef en zijn (toen nog) toekomstige broertje of zusje. Iets groots, iets meeslepends, iets waardoor voor altijd dit zeer belangrijke hoofdstuk van mijn leven van mij af te lezen voor ieder die de symboliek kent.

Het wordt een sleeve.

Het liefst zou ik willen dat ‘ie begint op de rug van mijn hand, maar dit is in strijd met mijn wens de tatoeage te kunnen bedekken wanneer ik dat wil. Het is iets dat ik voor mezelf doe, iets dat ik anderen alleen zal laten zien wanneer ik dat wil. Het zal erop neerkomen dat de sleeve iets verder op mijn pols zal beginnen en zal eindigen.. Ergens bij mijn schouder. Ofzo.

Maar de échte lange termijn-planning is nog groter: uiteindelijk wil ik de sleeve verbinden met de tatoeage op mijn been. Een plan dat nog veel tijd nodig zal hebben om uit te kristalliseren, maar dat geeft niet. Ik heb de tijd.

Aanstaande dinsdag zet ik de eerste échte stap in de richting van het uitvoeren van mijn wensen: ik rij naar Apeldoorn om te praten met de artiest die ik het beste in staat acht te maken wat ik mooi vind. Als hij me ‘wil hebben’ (deze man is succesvol genoeg om alleen projecten aan te nemen die hij leuk vind) volgt er nog een tijd van wachten (de wachtlijst beslaat een paar jaar) en van sparen. Ik vind het superspannend en heb er enorm veel zin in!

Wish me luck ;)

5 Responses to “Plannen!”

 1. Mieke Says:

  Oeh, wat mooi! Luck! Ik ben heel benieuwd. X

 2. Nienke Says:

  Oh man, wat spannend! En wat gaaf!
  Ik houd van sleeves, zéker wanneer ze vol persoonlijke symboliek zitten (ben zelf alleen een schijterd. ;-))
  En het past zeker te weten bij je.
  Ik hoop zo dat de Apeldoornse meneer je wil hebben.
  En dan een paar jaar van wachten en sparen… Oef. Maar misschien vanwege dat wachten juist wel des te intenser.
  Mooi plan!

 3. Dionne Says:

  Wish you Luck! Liefs!

 4. Miek Says:

  Oeh, donder! Wat een gaaf idee! Héél benieuwd naar wat de meneer zei? Gaat het gebeuren?

 5. Annibal Says:

  Haai! Haha, nou, het gaat vast en zeker gebeuren, of het bij deze meneer is weet ik nog niet. Er zijn meer sessies nodig dan ik had bedacht en dat betekent dat ik alleen aan heen- en weer rijden al aan de 500 euro zit. Daarnaast is deze meneer héél erg goed en zijn centjes meer dan waard, maar realistisch gezien kan ik zijn uurloon gewoon niet goed opbrengen. Hij vond het wel een gaaf idee overigens :)

  Ik ga dus gewoon even rondkijken, e.e.a. laten bezinken en dan gaan we het zien ;)

Leave a Reply

?>