To work!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty out to sea
Comments (4)

Daar zat ik weer, eergisteren. Terug van weggeweest. Niet plotseling, maar toch wel ineens. Ik had er als een berg tegrnop gezien, want ik wist al dat de drukte mijn collega’s was ontstegen en ik was er ook niet zo zeker van of ze nog wel op míj zaten te wachten.

Ik viel meteen met mijn neus in de boter, dinsdag is een opvangdag. Vertaling: ren-en-vlieg-dag. Twee kindjes op tijd naar de opvang krijgen, bij voorkeur voorzien van voedsel, een schoon lijf en schone kleding en dan het liefst ook nog veilig vervoerd. Maar dat ging goed, met een boel voorwerk de avond vantevoren en een lijstje met ‘niet vergeten!’s’ dat ik minutieus bijhield. Volgende punt: zelf op tijd op het werk aankomen. Ik fiets er ongeveer een half uur op en na een half jaar op mijn bevallige achterste te hebben doorgebracht is de conditie niet meer wat ‘ie ooit was. Bij de fietsenstalling bleek ook dat mijn pasje zich ergens in mijn tas te hebben verstopt.. Maar ook punt twee lukte.

En toen zat ik er dus. En het onthaal was warm, ik had me om niks druk gemaakt. Het werken ging goed, al getuigden de hoofdpijn en de branderige ogen in de middag van een serieuze ontwenning van beeldschermwerk.

Ineens weet ik het weer, waarom ik geen stay-at-home-mom wil zijn. Ik ben blij weer begonnen te zijn.

4 Responses to “To work!”

 1. Dionne Says:

  Wat fijn dat het eerste begin zo goed gegaan is. Je kunt je van te voren maar druk maken, maar als het dan meevalt. Tof!

 2. Myrna Says:

  En over een tijdje gaat dat, ook met twee kindjes, hartstikke smooth allemaal ;-) Fijn dat het zo goed terugkomen was op je werk.

 3. Mieke Says:

  Goed om te lezen dat het werken je nog bevalt! Maar het lijkt me idd een drukte zeg, 2 kinderen klaarmaken en wegbrengen.

 4. Nienke Says:

  En die dingen waar je zo tegenop zag, of die nog een tikkie soepeler zouden mogen verlopen voor ‘t mooie, (die hoofdpijn en branderige ogen incluis); dat past zich binnen amper/geen tijd weer helemaal in.
  Een warm welkom terug helpt daarbij ook, fijn!

Leave a Reply

?>