Iphone

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty's treasures
Comments (5)

Bijna twee jaar geleden verlengde ik mijn telefoonabonnement en zocht ik een nieuwe telefoon uit. Met veel, heel veel pijn en moeite, want ik wilde eigenlijk opnieuw een iphone, maar ik vond deze te duur want we waren net verhuisd en ons spaargeld was flink uitgedund. In de winkel, na beide telefoons te hebben getest, sprong ik dan toch maar in het diepe: de Samsung Galaxy S ging mee naar huis.

Al bijna twee jaar heb ik vreselijke spijt van die keuze; wat vind ik dát een vreselijk apparaat! Nu staan wij op het punt een stapje terug te doen qua luxe. Niet meer het nieuwste van het nieuwste met een dure verlenging van ons abonnement, maar simonly met een los toestel. En de prijs van dat losse toestel houden we graag beperkt.. Dus toen ik via een goede bekende een tweedehands iphone kon krijgen hoefde ik niet lang na te denken.

Gisteren haalde ik ‘m op en het is een absolute verademing! Een Apple-predikant wil ik niet zijn, maar hot damn, wat ben ík blij met mijn iphone <3

5 Responses to “Iphone”

 1. elke Says:

  Veel succes ermee :-)

 2. Mieke Says:

  Yay, love the iPhone! :D

 3. Ma Says:

  IK hoef niet meer te vragen of hij bevalt…..hahahahaha

 4. Dionne Says:

  Je kunt maar blij zijn :-)

 5. miek Says:

  haha, heerlijk!

Leave a Reply

?>