Weer werken

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty out to sea
Comments (7)

Het liefst blijf ik veilig in mijn eien coconnetje wonen. Zijn waar de boze buitenwereld alleen bestaat voor zo ver ik haar toelaat, daar waar al mijn eigen fijne spulletjes zijn, waar ik kan zijn wie ik ben, kan doen wat ik wil. Maar ik weet: dat is niet mijn weg. Om mezelf weer terug te vinden moet ik daaruit. Niet meer alleen mijn veilige comfortzone, maar eruit!

Vandaag zei ik dus tegen de bedrijfsarts dat ik weer wil werken en dat ik denk dat dat ook goed is voor mij. Voorlopig begin ik met 2 uurtjes per dag, want mijn concentratievermogen heeft een enorme deuk en die moet er langzaam weer uit. Elke 2 weken weer 2 uur erbij, zolang dat goed gaat, spraken we ook af. Ik ben er content mee.

Om mij vandaag al in te zetten ging ik na mijn bezoek aan de bedrijfsarts naar mijn eigen afdeling. Ik sprak mijn collega’s, ik sprak mijn leidinggevende, ik ruimde mijn mailbox op, mailde over wat regel-dingen, voerde wat administratieve zaken in de personeelsdatabase die nu eenmaal horen bij het begin van een nieuw jaar. Verbaasde me dat ik ├íl mijn wachtwoorden nog wist en las tot mijn grote verdriet dat ik niet de enige van de afdeling ben die een groot verlies geleden heeft.

Morgen dus een frisse start, de weg is vrij. Ik hoop te vinden wat ik al die tijd zoek, maar nog niet heb kunnen vinden: mijn draai. Ik weet, het kost tijd. Niet af te dwingen, blabla et cetera. Maar wellicht dat mijn leven en mijn werk weer oppakken verschil zal maken..

7 Responses to “Weer werken”

 1. Pa Says:

  Hoi Naknak,
  Succes!!!!!

 2. Ma Says:

  Heel veel succes morgen meissie.
  Ik hoop echt dat het weer een stapje verder is.

  Hele dikke knuffel.

 3. Nien Says:

  Ik denk het wel: dat het zal bijdragen.
  Rust, ritme, regelmaat… ze helpen vaak wel: als strohalm om je in stormtijden aan vast te houden.
  Komt goed. Kus!

 4. Mieke Says:

  Wat goed An! You can do it. Xxx

 5. Dionne Says:

  Een stapje verder, een stapje vooruit. Heel veel succes en hopelijk ook weer plezier in je werk.

 6. nurse martens Says:

  Zolang je doet wat jij wilt is het prima toch? doen wat je kan..en niet meer dan dat. Als het niet gaat kun je altijd nog een stapje terug doen. Het kan ook troost en afleiding geven om weer onder collega’s te zijn. Hoop dat je je draai weer kunt vinden. Fijn weekend nog dappere An!x

 7. Liesbeth Says:

  Doe wat je aankan, gaat het niet neem een stapje terug. Bepaal het zelf, je lijf en geest geven aan wat je wel en niet kan. Luister daar goed naar en probeer mooie dingen te zien want die zijn er. Kop op meiske. Je gaat je weg wel weer vinden.
  Liefs Liesbeth

Leave a Reply

?>