Nostalgie

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty has a family
Comments (3)

Wanneer ik troep in mijn hoofd heb krijg ik een grote drang tot opruimen. Toen ik een aantal jaren geleden een burnout had bracht ik mijn eerste 2 weken thuis door met het doorworstelen van jarenlang bewaarde financiële administratie. Het resulteerde in een paar vuilniszakken papier die hun weg naar de papierophaal vonden.

Nu breng ik dus af en toe een paar uurtjes door op de zolder. Waar ik voorheen moeite had met het weggooien van, nouja, zo ongeveer alles heb ik nu dózenvol spullen uitgepakt en een plekje gegeven en vuilniszakken vol puin in de kliko of naar de kledingophaalbak gebracht. Op de zolder kunnen wij nu om het wasrek heenlopen en omdat ik wat meer bergruimte maakte in de kast in de woonkamer kon ik mijn cd’s weer kwijt in het cd-kastje, dat tot nu toe volgepropt zat met hydrofielluiers, slabben en washandjes voor Stef.

Het begon al voor ik mn cd’s weer uitpakte met mijn herontdekking van Nirvana, nu is het hek helemaal van de dam: de hele dag door herontdek ik weer oude juweeltjes, vergane liefdes en klanken die ik bijna was vergeten, maar die ik vaak nog woord voor woord mee kan zingen. Zonder dat ik het wist heb ik ze gemist, die zilveren schijfjes met de muziek die mijn leven begeleidde. Alsof ik mezelf weer heb teruggevonden..

En om jullie mee te laten genieten hier een prachtnummer van een cd die ik nu bijna dagelijks weer meebrul <3

3 Responses to “Nostalgie”

 1. Ma Says:

  Ik hoef niet mee tegenieten lieverd…..hahahahaha

  Maar leuk dat je ze weer terug hebt en kan draaien.
  Nostalgie heet dat.

  Veel liefs

 2. Pa Says:

  Ik en Ma zijn ook een beetje aan het ruimen.
  Jij praat al over CD’s, maar hier ligt het nog vol met
  videobanden en………………. casettebandjes vol
  met voor ons veel geweldige muziek uit de jaren 60/70.
  Maar ook grijs gedraaide kinderbandjes, zoals Niels Holgerson, Sesamstraat enz.
  Uiteraard is het meeste nu verkrijgbaar op CD, dus
  weggooien???
  Over “nostalgie gesproken”.

  Lekker hé, die ruimte die weer je gaat overhouden en
  wie weet wat je nog meer tegen gaat komen.

  H.v.j.

 3. Nien Says:

  Opruimen is goed voor de mens. ;-)
  Dat ondervinden wij ook.
  Veel verkopen we via marktplaats, levert weer een extra zakcent op, maar vooral: Ruimte.
  Kunnen bewegen in je eigen huis is wel zo fijn.

Leave a Reply

?>