Dus

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty has a sad, Pirate kitty's little angel
Comments (9)

Dus zo langzamerhand lijkt het -bijna- gedaan te zijn met het vreselijkste klotejaar dat ooit mijn pad kruiste. Tweeduizendelf, voor eeuwig het jaar van de miskramen, tranen, verdriet; triest hoogtepunt het verlies van onze zoon Gabriël. Het jaar dat ik me te buiten ging aan de meest waanzinnige aankopen en de meest achterlijke vreterijen in mijn mond propte: troostkopen en troosteten blijk ik bijzonder goed te kunnen.

Om de sufheid compleet te maken kochten we zomaar, beiden voor het eerst in ons leven, een staatslot. Immers, karma heeft ons potverdorie nog iets tegoed! Erop vertrouwende dat de universele balans zo ondertussen belachelijk ver uit evenwicht is geraakt hebben we unaniem besloten dat dit jaar aan het einde nog een positieve draai zou moeten krijgen. Al hoef ik het geld niet, een gezonde zwangerschap is alles dat ik vraag. Maarja, als het één je niet gegeven is kun je altijd het andere nog proberen, nietwaar?

Dus nouja, morgen zwaaien we 2011 uit. Ik zie er vreselijk tegenop, maar kijk op een vreemde manier ook uit naar 2012. Op naar betere tijden. Hoop ik dan. Ik weet nog niet hoe het verder gaat lopen, dus ik wens jullie maar vast een goede jaarwisseling en een gezond en heel gelukkig nieuwjaar. Opdat dit een jaar zal worden dat dromen uit mogen komen..

9 Responses to “Dus”

 1. Klumsy Says:

  Lieve An,

  Ik deel je gevoel… en ook wij hebben een lot gekocht! Het verzacht op geen een manier het verlies van Roan en Senna, maar zoals jij al aangaf, gaan wij ook voor een positieve draai aan het eind van het jaar!

  Ondanks dat jullie afscheid van jullie liefste droom hebben moeten nemen, wens ik jullie voor 2012 een nieuw wondertje dat jullie dromen doet uitkomen

  Dikke Knuffel

 2. Mieke Says:

  Ik wens dat je allebei mag krijgen. Xxx

 3. Anonymous Says:

  Hoi Naknak,

  De droom, de wens voor een gelukkig jaar, afscheid nemen van een verschrikkelijk jaar.
  Moeilijk!!!!!
  Toch blijft het een feit dat het morgen zover is.

  Ik hoop dat jullie ondanks dit alles, met jullie vrienden, kennissen en Stef uiteindelijk met een positieve gedachte het nieuwe jaar ingaan.

  Zoals altijd en niet alleen rond deze dagen wens ik jullie nog steeds alle geluk van de wereld toe.

  Pa

 4. Ma Says:

  Sluit me helemaal bij pa aan.

  Gauw naar het nieuwe jaar en vooruit kijken.

  Veel liefs

 5. Martine Says:

  Ik wens jullie alle goeds toe..!! Liefs.

 6. Myrna Says:

  Dat laatste kalenderblad van 2011 moet gewoon snel omgeslagen worden. En dat 2012 mag bewijzen – op welke manier dan ook – dat er toch weer hoop, geluk en gezondheid mag zijn.

 7. Nel Angenent Says:

  Voor jullie wens ik.. dat al jullie dromen uit mogen komen. Dat kan bijna niet anders met zo’n mooie beschermengen bij jullie.

 8. Nien Says:

  Verder gaan jullie, met een zwaar hart, maar: een nieuw jaar in, nieuwe dromen voor het grijpen.
  Wat HOOP ik dat het een volkomen ommeslag zal betekenen: van 2011 naar 2012.
  Alle goeds gewenst!!

 9. Dionne Says:

  Ik las dit ergens: moge het beste uit 2011 het minste van 2012 zijn voor jullie. Dat wens ik jullie.

Leave a Reply

?>