Dip

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's adventures
Comments (3)

Na een zomer die geen zomer was komt mijn winterdip belachelijk vroeg dit jaar. Reeds in september heb ik nergens zin in, voel ik me vermoeider dan ooit en doe ik eigenlijk weinig meer als slapen, mijn gezin en huis verzorgen en werken.

Deze paar mooie dagen zijn dan ook bijzonder welkom, een échte zegening.. Alleen jammer dat ik er slechts van een afstand van kan genieten: wat een BAGGERmoment om buikgriep te krijgen :’)

3 Responses to “Dip”

 1. miek Says:

  BWUH, ga jij even héél snel uitbaggeren vandaag:P En dan morgen met je bleke koppie in de zon, beter worden!

 2. Dionne Says:

  Brrrrr. Buikgriep sucks big time! Het weer is echt veel te lekker om nu ziek te zijn. Beterschap An!

 3. Liesbeth Says:

  Het zit je niet echt mee dit jaar, arme jij. Ga maar even aan de supradyn dan ben je snel weer de oude. ‘sMorgens innemen anders alaap je waardeloos. Is echt een goede tip, ik doe het nu ook al en het helpt.
  Sterkte liefje, knuf

Leave a Reply

?>