Nieuwe kleding

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty's treasures
Comments (4)

Bij een metamorfose hoort ook nieuwe kleding. Ik kocht wat nieuwe shirtjes en voelde me voor het eerst sinds mijn zwangerschap weer thuis in mijn kleding. Mijn oude stijl paste alláng niet meer, maar een nieuwe had ik nog niet gevonden.

De shirtjes die ik kocht draaiden twee keer per week hun rondjes in de wasmachine, zodat ik ze zo snel mogelijk weer aankon. Drie stuks is geen héle grote voorraad. Nu wilde het geval dat ik voor afgelopen vrijdag een uitnodiging had liggen voor een kledingruilfeestje van mijn beste vriendinnetje. Ik had me er al op verheugd, want ik heb dat wel eens vaker met vriendinnen gedaan en dat was zoveel leuker als het klonk! Evengoed moet je dan wel éérst het moeilijke deel van de deal door: je eigen kast uitmesten en afstand nemen van kledingstukken die je nooit draagt (of allang niet meer past), maar die je toch zélden met gemak wegdoet. Tegen mijn zin in propte ik tóch een grote berg lievelingen in een tas en ging erheen.

En diezelfde lievelingen terugzien aan anderen, die er helemaal van gaan stralen! Jóuw oude kastbewoner als nieuwe aanwinst bij een vriendin.. Ja, dat stemt een afscheid toch een stuk minder somber: alleen dáárvan zou ik al zo licht van een veertje weer naar huis fietsen*.. Maar dan ook nog eens zelf met een hele tas vol nieuwe goodies thuiskomen, daar kan ik twee dagen na dato nog stééds van glunderen. Gratis en voor niks! Ik ben bijzonder blij met mijn nieuwe kleertjes; best bijzonder hoe ik uiteindelijk terugkwam met een tas vol spullen in de stijl die ik nu zo graag draag, terwijl mijn oude stijl anderen weer zo blij maakte.

Vriendinnengroepjes met dezelfde kledingsmaak zijn de bom!

*: Die wijntjes hebben daar ook écht niets mee te maken hoor. Echt niet!

4 Responses to “Nieuwe kleding”

 1. ma Says:

  Zo wat een leuk idee.
  Kom maar gauw n keer je nieuwe kleding showen.
  Ben heel benieuwd.

  Een hele dikke knuffel,

  ikke

 2. Mieke Says:

  Super idee! En wat fijn dat je je eindelijk weer een beetje thuis voelt in gewone kleding, en een nieuwe stijl hebt gevonden die bij je past! x

 3. Nien Says:

  Ik vind het een briljant concept.

  En het beste is nog dat jij je weer thuisvoelt in je lijf en in de laag daaroverheen: je kleding.
  Geniet ervan!

  Om die reden ben ik nu ineens van de nagellak: je snákt naar iets anders, iets nieuws, een toevoeging aan het oude… Even iets helemaal voor jezelf, los van het gemoeder. ;-)

 4. Annibal Says:

  Zal ik doen, mama :)

  Mieke, het is inderdaad zó fijn nu, het voelt echt alsof ik mezelf weer heb teruggevonden! Make-up op mijn gezicht, mijn haartjes mooi, leuke kleding.. Geweldig!

  Nien, ohja, jij bent nu ook van de lakjes he? Wat voor kleurtjes vind je mooi? Ik heb er nu best wel heel wat al, maar ik merk dat je vaak toch teruggrijpt op een paar favorieten. Ik zit op een forum waar veel nagellak-obsessievelingen zitten en waar je ook kunt ruilen of tweedehands lakjes voor -vaak- heel weinig op de kop kunt tikken. Laat maar horen als je de url wil :)

Leave a Reply

?>