Troostaankopen

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty's treasures
Comments (6)

Je moet wát, als je je verdrietig voelt.. Ook nog een paar leuke nieuwe shirtjes, binnenkort eens naar de kapper en naast mijn huis heb ik dan ook mijn eigen uiterlijk even grondig herzien. Ben ik mezelf opnieuw aan het definiëren? Is dit mijn versie van het vervellen van een slang? We’ll see..

6 Responses to “Troostaankopen”

 1. Mieke Says:

  Groot gelijk! Geniet van al het nieuwe. Xxx

 2. janneman Says:

  Als het maar werkt (en het niet de spuigaten uitloopt;) )
  En ja. Je bent je toekomstverwachtingen aan het bijstellen, daar kan een andere look ook bij werken.
  mooie metafoor, dat vervellen.

 3. Dionne Says:

  Jezelf opnieuw definiëren, pas op de plaats, jezelf een beetje verwennen – zo lang het betaalbaar blijft is dat alleen maar goed ;-). Ook hier nieuwe kleren en nieuwe make-up. Was even nodig. Maakt niet hoe je het noemt.

 4. Wiep Says:

  Ja, mooi omschreven. Ik hoop dat het een beetje helpt. Geweldige verzameling nagellakjes trouwens. Wat ik me dan weer afvraag, is of je ze allemaal tegelijk hebt gekocht en zo ja, hoe de verkoopster keek toen je ze op de toonbank zette.

 5. Nien Says:

  Wauw. Hoe treffend gezegd.
  Verder misschien maar niet te veel achter zoeken of bij stil staan: je bent jezelf aan het verwennen en dat is je goed recht.

 6. elke Says:

  Oh, ik heb die laatste in dat kleur ook net gekocht. Vermoedelijk om nooit aan te doen (zei mijn bijna 13-jarige – ze heeft gelijk ;-) )

Leave a Reply

?>