Fotolog

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty out to sea
Comments (6)

Onze vakantie begon op Terschelling. We zagen prachtige voorstellingen en een hoop moois en creatiefs, we voelden ons thuis bij onze vrienden, zakten een avond flink door en wapperden alle kanten op in de keiharde wind. De enige foto die ik er maakte was een foto van een zonnig terras-momentje dat wij samen deelden, maar waarop alleen ons drankje te zien was.

Daarna logeerden we bij mijn schoonouders en namen hen mee naar het Kröller Muller-museum naar aanleiding van een tip. Aldaar kwam ik erachter dat ik meer met het werk van Mondriaan heb als ik zelf dacht: ik kende gewoon niet de juiste schilderijen!

En er was nog veel meer te zien..


En ook ons jochie had het prima naar zijn zijn. Voorál in de beeldentuin, overigens.


Daarna gingen we naar een huisjespark in de buurt van Venlo en zwommen daar anderhalve week lang élke dag. Ook deden we andere leuke dingen, zoals meerijden in een door een paard getrokken kar, het museum bezoeken, een fietstocht waarbij we onverwachts bekenden tegenkwamen, naar een kinderspeeluurtje in huisje midden op de kinderboerderij, wasknijpers kopen om een krijsend kind te geven wat hij het allerliefst wilde en op een echt rijdende kindermotor stappen. Op mijn verjaardag kreeg ik ontbijt op bed.
Conclusie 1: Onze vakantie was geweldig en was precíes wat we nodig hadden.
Conclusie 2: Je hoeft niet ver te reizen om er hélemaal uit te zijn.
Conclusie 3: Wanneer we als gezin met vakantie zijn maken we alleen foto’s van ons kind. Als we samen met vakantie zijn maken we alleen foto’s van onze alcohol :’)

6 Responses to “Fotolog”

 1. Ma Says:

  Wat een leuke foto’s, kan zien dat jullie het naar jullie zin hebben.
  Maar tijd gaat altijd te snel als je het naar je zin hebt.
  Wij willen stef graag een daggie mee uit nemen, willen jullie ff kijken wanneer dat ongeveer kan mag ook in het weekend denk ik.

  dikke knuffel,
  ikke

 2. elke Says:

  Ik vind Mondriaan mooi eigenlijk, al kan ik daar geen uitleg voor geven.
  Blij dat jullie het naar je zin hadden, hoor. De derde conclusie is trouwens de max (en oh zo waar :-) )

 3. sanneke Says:

  Woehaaaa! Kunst en een Santekraom huisje in 1 log, geweldig!! En dan ook nog foto’s van Stef, wat een lief koppie heeft ie toch.

 4. Mieke Says:

  Aah, mooie en fijne foto’s! Wat heeft Stef toch een wijs blij bekkie!
  En je badpak!! Coohool! :-D
  X

 5. Dionne Says:

  Wat is Stef lekker aan het groeien. Geweldig die foto’s op het grasveld. Echt een menneke. Het geluk straalt er van af.

 6. Myrna Says:

  Fijne foto’s, fijne vakantie :-) Hopelijk is de “klap” van weer aan het werk gaan wat verzacht door deze tijd voor jullie.

  En wat wordt Stef groot joh! Zo onverschrokken glijbanen opklimmen :-D
  Heel herkenbaar: wij nemen met ons drieën ook alleen nog maar foto’s van Stan en als we met ons tweeën zijn nemen we geeneens foto’s (niet eens ‘s van alcohol!).

Leave a Reply

?>