[/vakantie]

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty out to sea
Comments (3)

Na vonochtend nog even flink te hebben doorgepakt (die vakantie-was moest nu toch maar eens weg he? *beschaamde blik* ) en vanmiddag nog even wat te hebben geluierd is het nu toch echt zo ver. Mijn vakantie is voorbij.

Het was een rollercoaster. Het was geweldig. Het had niet op een beter tijdstip kunnen komen. En sinds onze vakantie naar Canada ben ik niet zo vreselijk weg van alles geweest. Het was goed zoals het was.

Morgen spreek ik voor het eerst mijn collega’s, na alles wat er is gebeurd. Ik zie er enigzins tegenop, de emoties zijn nog niet volledig bedaard, dus het zal nog wel even snotteren worden. Maar nu ga ik nog héél even de vakantiefoto’s bekijken, hopelijk kan ik ze dan snel laten zien :)

3 Responses to “[/vakantie]”

 1. Mieke Says:

  Sterkte en succes morgen op je werk An. Ben benieuwd naar je vakantiefoto’s! Xxx

 2. Ma Says:

  Sterkte morgen, overmorgen is het weer alsof je nooit met vakantie bent geweest.
  Maar je kan wel terug kijken op een fijne vakantie en verjaardag toch?

  Dikke knuffel en veel liefs

 3. Nien Says:

  Oh God ja… Dan moet je het aan je collega’s gaan vertellen…
  Gelukkig heb je een buffer (de vakantie) opgebouwd.
  Ik hoop dat het nog enigszins meeviel.
  Sterkte! En een dikke knuffel, want die kun je niet genoeg krijgen, en zeker nu niet. Denk aan je.

Leave a Reply

?>