Afscheid

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty has a sad, Pirate kitty, mom kitty
Comments (0)

Alle afscheid is zwaar. Ik neem vandaag twee keer afscheid. Van een kind. En van een droom. Een toekomstbeeld. Een vierde miskraam is een feit. Hoop op een wonder heb ik niet meer. Elk kind dat ik verloor is me lief. En het is goed zo.

Aan vijf zwangerschappen hield ik één kind over. Eén wonder. Dat wonder is me liever dan lief. Dat hij geen broertje of zusje zal krijgen, dat spijt mij intens. Maar ik tel mijn zegeningen en kijk vooruit. We zullen binnenkort nog wel een echo krijgen. Misschien een curretage. Daarna zal ik vrij zijn. Vrij van iets willen, zó graag dat mijn hart er pijn van doet. Vrij zijn van het verwezenlijken van een wens, een droom. Ik wil niet meer. Ik wil niet meer.

Een gezin van 3 is óók een gezin.

Leave a Reply

?>