Verleidingen

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's adventures
Comments (7)

Toch eigenlijk gewoon maar niet stofzuigen. Wéér een avond gemakkelijk eten op tafel zetten. Je wekker uitzetten en je weer omdraaien. Je ogen even dichtdoen als je wakker moet blijven. Nog even iets doen, terwijl je ogen al branden van vermoeidheid. Je spartelende kind in de houdgreep nemen omdat je hem zo graag wil knuffelen. Je spartelende kat in de houdgreep nemen omdat je hem zo graag wil knuffelen. Die kattenkots zogenaamd niet zien liggen. Gewoon lekker álle was in de droger stoppen, of het er nu tegen kan of niet. De keuken niet opruimen en de katten zich laten ontfermen over het eten dat Stef op de grond gooide.

En als ik het zo opsom kan ik maar tot één conclusie komen: eigenlijk ben ik gewoon een enorm lui wijf ;)

7 Responses to “Verleidingen”

 1. elke Says:

  Cool. Ik doe mee. Buiten de kat dan, die kots is me er teveel aan.

 2. Myrna Says:

  Dat mag :-)

 3. Dionne Says:

  Wel een éérlijk lui wijf.

 4. miek Says:

  leve de luie wijven!

 5. Nien Says:

  Dat zijn toevallig wel de leukste wijven.

  Zelfde geldt voor luie ouders. Wetenschappelijk bewezen! :-)

 6. Mieke Says:

  Ik zeg altijd: Liever lui dan moe! :-)

 7. Janneman Says:

  mowah, beter wat lui dan overspannen zeg ik altijd maar.

Leave a Reply

?>