Digikids

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty and her kittens
Comments (6)

Paul vroeg zich laatst af wat er zou gebeuren als je Stef een digitale camera in handen zou geven en hem er foto’s mee zou laten maken. Hij inspecteerde er zelfs onze oude Canon voor, maar deze werd onveilig bevonden op het vlak van kleine onderdelen in combinatie met Stef’s gewoonte spullen keihard weg te gooien wanneer hij er klaar mee is.

Dus toen zag mijn lief een aanbieding voor een échte digitale camera. Voor kinderen. Ookal stond erbij dat ‘ie pas geschikt is vanaf 3-jarige leeftijd, Paul vond het een goed project. De camera werd besteld.

Dus nu, op anderhalf-jarige leeftijd, mag mijn zoon zich de gelukkige bezitter noemen van zijn eerste camera. Natuurlijk hopen we dat de genen, die in mijn kant van de familie zitten, aangaande hobby-fotografie* op deze wijze voldoende worden aangewakkerd (immers, hóe cool is het om dan later tegen bewonderaars te kunnen zeggen dat je al fotografeert sinds je eerste?).

En waar hij zich tevens de gelukkige bezitter van mag noemen is een blog. Een fotoblog, om precies te zijn. Foto’s die Stef zelf heeft gemaakt kun je hier aanschouwen!

*: mijn opa was één van de eerste hobbyfotografen en ik, mijn broertje en een nicht zijn in zijn voetsporen getreden :)

6 Responses to “Digikids”

 1. Janneman Says:

  Weet je wat het leuke is, van een kleine met camera, je staat er weer eens met zijn 2-en op.

 2. Mieke Says:

  Wat gaaf! Ben heel benieuwd naar de foto’s! :-)

 3. elke Says:

  Heel grappig, ja. Als hij later beroemd (en rijk uiteraard) is, kan je zeggen: dit heeft hij aan ons te danken ;-)

 4. lijnloos Says:

  Wat een ontzettend tof idee van Paul! Die 2 foto’s zijn ook al geniaal… ik ben benieuwd wat hij allemaal voor moois gaat vastleggen!

 5. Nien Says:

  Wat GOED!
  En dan ieder jaar een fotoalbum laten printen met alle meesterwerken? Dan houdt hij er ook nog eens hele mooie tastbare documenten aan over.

 6. meme Says:

  heeee van welk merk is die camera? ik vertelde het een collega en de reactie was: *want*

Leave a Reply

?>