Vandaag..

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty and her kittens, Pirate Kitty's adventures
Comments (3)

Bedacht ik me een briljant onderwerp om over te bloggen terwijl ik op mijn werk zat.

Uiteraard ben ik dit echter allang weer vergeten, dus ik volsta maar gewoon met de mededeling dat de chirurg zo tevreden was over Stef’s verwondingen dat hij pas over 3 weken weer terug hoeft voor controle en..

Morgen éindelijk zijn favoriete hobby weer mag beoefenen: spetteren onder de douche!

En nu ga ik, om dit heuglijke feit te vieren, een boterham met biologische, linksdraaiende hagelslag naar binnen duwen. Gewoon, omdat het kan ;)

3 Responses to “Vandaag..”

 1. Janneman Says:

  gelukkig gaat het weer beter. Zitten jullie ook bij een brandwondencentrum. Rotterdam heeft er geloof ik ook een. Wij zijn, toen alle wonden dicht waren begonnen met smeren van littekenzalf, waar callendula in zit. Ik weet niet of bij Stef plekken zijn die mogelijk littekens gaan worden. Ik hoop van niet. Ook al opdracht gekregen zonnebrand factor 20/30 te kopen?
  Hoe is het met jullie zelf?

 2. Janneman Says:

  je net gemaild, las je mail net pas,

 3. Mieke Says:

  Hoera!!

Leave a Reply

?>