Moederdag viel vroeg dit jaar

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty, mom kitty
Comments (3)

Het gebeurt me niet vaak, maar mórgen heb ik zo’n zeldzame afspraak waar zelfs mijn gezin voor moet wijken. Liever zou ik hen niet laten zitten op moederdag, maar a girl’s gotta do what a girl’s gotta do.

Zo kwam het dat mijn lief de zaterdag voor moederdag omdoopte tot moederdag. Vandaag dus. Verwendag.

Ik kreeg ontbijt op bed, nadat ik mocht blijven liggen. Ik kreeg een Hello Kitty-siggfles, een nieuwe sleutelhanger ter vervanging van het exemplaar dat Stef vandeweek sloopte en een Hello Kitty-onderbroek. Ik kreeg een lunch op een zonnig terras. Ik kreeg knuffels en ik kreeg kusjes.

Ik kreeg een geweldige moederdag met mijn liefsten <3

3 Responses to “Moederdag viel vroeg dit jaar”

 1. Ma Says:

  Fijn dat je een leuke moederdag was.
  Vandaag n ander feestje, veel plezier en zie je morgen.

  Veel liefs, mams

 2. Ma Says:

  Wat een zin weer ik bedoelde fijn dat je een leuke moederdag hebt gekrgen.

 3. elke Says:

  Moederdag is toch iets speciaals, hé. Zelfs al ben je elke dag moeder, het is leuk eens verwend te worden.

Leave a Reply

?>