30 Day Song Challenge – Day 20

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's 30 days of challenge
Comments (2)

20-04-2011 / Day 20: A song that you listen to when you’re angry

Met mijn muzieksmaak zou het niet moeilijk moeten zijn een boos nummer te vinden, zouden de meeste mensen zeggen. Ik vind mijn muziek alleen niet echt agressief of boos, normaalgesproken. Strapping Young Lad vind ik bijvoorbeeld heel blij en ik wordt er heel fijn mee wakker (al mag dat niet meer van mijn lief omdat hij dan doodgaat, of zoiets). Ik moest er dus even over nadenken, maar ik weet het: the Deftones! Weinig mensen kunnen zo afsch├║welijk mooi schreeuwen als Chino. Meebrullen FTW!

http://www.youtube.com/watch?v=XOzs1FehYOA

2 Responses to “30 Day Song Challenge – Day 20”

  1. elke Says:

    Ah, ik snap meteen wat je bedoelt. Wat ik niet snap, is waar je al die nummers blijft halen die ik niet ken…

  2. Annibal Says:

    Euhm, waar ik ze vandaan haal.. Meestal vanuit jarenlange liefde, zo zijn Fear Factory, the Offspring en the Deftones al grote liefdes van mij sinds mijn middelbare schooltijd. Er blijft veel plakken, maar er gaat weinig weg, zeg maar ;)

Leave a Reply

?>