30 Day Song Challenge – Day 19

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's 30 days of challenge
Comments (2)

19-04-2011 / Day 19: A song from your favourite album

Wéér een Strapping Young Lad-video posten zou flauw zijn. Daarnaast heb ik nóg een favoriet album. Met daarop, jawel, mijn ex-favorite nummer aller tijden. Omdat ‘ie nog steeds steengoed is, that’s why!

2 Responses to “30 Day Song Challenge – Day 19”

  1. elke Says:

    Ik hoor bepaalde van mijn familieleden (jongeren nichten) zo’n 15 jaar geleden nog zeggen: ‘Elke houdt van hardrock’. Ik zal ze eens naar jou sturden zeg. Dat zal ze leren :-)
    (ik hield toen vooral van grunge en aanverwanten)

  2. Annibal Says:

    Hahaha, eh, ja, mijn muzikale smaak als straf :P Mooi verhaal hoor! ;) Ik was overigens ook enórm fan van Nirvana in mijn schoolperiode en die gaan zeker ook nog langskomen hoor. Ik ben alleen toch meer metalhead als ik dacht, ook punk raakt nu redelijk ondergesneeuwd. Terwijl ik dat écht vaak luister! Nouja, na de blog van vandaag (waarbij schreeuwende metal wel zo’n beetje een verplicht nummertje (ha-ha) was) komt er weer meer afwisseling hoor.. Beloofd!

Leave a Reply

?>