30 Day Song Challenge – Day 16

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's 30 days of challenge
Comments (6)

16-04-2011 / Day 16: A song that you used to love but now hate

We zagen ze twee keer op Lowlands en dat was Feest. Met een hoofdletter! Helemaal geweldig vonden we ze en ook thuis waren ze vaak te horen.

En toen zette ik ze op mijn MP3-speler en luisterde ik ernaar wanneer ik naar mijn werk fietste. En terug. Klaarblijkelijk luister ik dan op een hele andere manier naar muziek als thuis. Intensiever. Oplettender. Ik hoor kleine dingetjes. Soms zijn die briljant (zoals bij Devin Townsend vaak het geval is), soms zijn die irritant.

De teksten van deze band. Ze zijn zó dom dat zelfs de Vengaboys met hun tekstuele hoogstandje ‘the wheels of steel are turning, the traffic lights are burning’ wat mij betreft meer eer toekomt. Wát een domper.. Rijmelarij waar een vierdegroeper nog smakelijk om zou kunnen lachen. En dan dat ge-wohohooo hohooo, lalalalalala.. Pfff!

Ohja, en dat orgeltje vind ik ook héél vervelend.

httpv://www.youtube.com/watch?v=hamKl-su8PE

6 Responses to “30 Day Song Challenge – Day 16”

 1. elke Says:

  Inderdaad niet één van hun beste nummers. Persoonlijk vind ik ‘Never miss a beat’ wel heel goed.
  Orgeltjes kunnen mij maar zeer zelden bekoren. Ik heb namelijk een rothekel aan The Doors ;-)

 2. Wiep Says:

  hihi!

 3. Annibal Says:

  Elke, hahaha, the Doors vind ik zo hier en daar nog wel leuk, al kun je inderdaad wel heel dol worden van dat hoge gewiebel met dat apparaat.. Ik heb dan over een tijdje nog wel een challenge-dag die jij dan beter over kunt slaan. Ik zal er een waarschuwing bij zetten ;)

  Wiep ;)

 4. elke Says:

  Ik zat trouwens al een paar keer zenuwachtig te worden over ‘een groep die ik haat’ en ineens werd het duidelijk: the doors it is. Voila. In avantpremière, speciaal voor jou.

  Ik ben nu natuurlijk heel benieuwd naar die van over een tijdje. Vrouwen en nieuwsgierigheid… :-D

 5. Annibal Says:

  Haha, wat cool, ik heb een primeur :D En the Doors, ik ga klikken hoor :D

 6. Lijnloos Says:

  Lol, deze snap ik echt helemaal! In het begin vond ik het een geweldig nummer, maar nu wordt ik er niet meer warm of koud van…

Leave a Reply

?>