30 Day Song Challenge – Day 12

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's 30 days of challenge
Comments (5)

12-04-2011 / Day 12: A song from a band you hate

Is het haar stem? Is het de muziek? Is het de clip? Ik heb géén idee, maar feit is: deze band zet ál mijn haren recht overeind. Op de verkeerde manier, welteverstaan. En dit liedje is de ergste van allemaal.

http://www.youtube.com/watch?v=esEdC0c3YI4

5 Responses to “30 Day Song Challenge – Day 12”

 1. miek Says:

  Oh. Naah, die vind ik juist wel leuk. Ik hou wel van dat zeurderige, dat verveelde geluid. :) Ben zelf ook een beetje zo’n jengel, af en toe:P

 2. elke Says:

  echt? Ik vind dit ook een leuke, hoor. Vooral dat liedje eigenlijk. Maarja, ik haat Milow ook (en djuu, die kan ik nu niet meer gebruiken voor dit hier. Maar ik heb nog alternatieven :-))

 3. Myrna Says:

  Oh-oh. Niet eens. En dan had ik dit nummer nog wel willen posten bij mijn happy-song ;-) Ach ja, smaken verschillen – gelukkig maar :-)

 4. Wiep Says:

  Hihi, ik vind deze ook wel leuk! Moet wel opeens denken aan – ik weet niet waarom – een vrouwenstem die ik afschuwelijk vind: die van de zangeres van The Cranberries. Maar voor deze vraag heb ik al een andere band in gedachten. :)

 5. Dionne Says:

  Ik vind haar juist wel leuk. Niet de clip, maar het liedje wel!

Leave a Reply

?>