30 Day Song Challenge – Day 07

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's 30 days of challenge
Comments (6)

07-04-2011 / Day 07 – A song that reminds you of a certain event

Mijn eerste Lowlands hád in 1998 kunnen zijn. Maar ik verkoos Pinkpop, ondanks het feit dat dat festival me niet aansprak: een vriendin had een kaartje gekocht om samen met een ander meisje te gaan en was nu verdrietig en half in paniek omdat dat meisje ruzie met haar had gemaakt. Nu moest ze alleen. Mijn eerste Lowlands werd daarom pas een paar jaar later: 2001 om precies te zijn. Ik zag en hoorde meer prachtigs dan te onthouden viel, maar de afsluiter maakte zo’n verpletterende indruk dat ik ze nooit zal vergeten.

6 Responses to “30 Day Song Challenge – Day 07”

 1. Wiep Says:

  Oh, heerlijk! I love dit liedje.
  Mijn eerste Lowlands was in 1995, mijn laatste in 2000. Jammer dat we elkaar hebben misgelopen daar. Heb er nog steeds goeie herinneringen aan. Mooi festival.

 2. miek Says:

  LL! En Manu Chao! Die heb ik daar nooit gezien. Ik denk dat wij… eh? joh, ik heb geen idee welke jaren ik ben geweest? Denk dat 98 mijn eerste jaar was? Of 97 al?
  Maar wat jij zegt, je beleeft daar zoveel moois, je wordt echt ondergedompeld in een sprookjesmuziekwereld. Te gek.

 3. Myrna Says:

  Aah, ja: Me gustas tu. Blijft mooi :-)

 4. Annibal Says:

  Wiep, dan hebben we elkaar ook precíes misgelopen ook zeg..

  Miek, hoeveel jaren ben jij geweest? Ik ben van 2001 t/m 2010 geweest, minus 2002 en 2009. En we hebben dit jaar voor het eerst dus besloten écht niet meer te gaan, de manier waarop het nu uitverkoopt staat ons tegen, we gaan nu naar Oerol.. Maar ik ga het zéker missen!

  Myrna, heerlijk issie he? :)

 5. Lijnloos Says:

  Helemaal goed dit lied, lekker blij voor mijn smaak. LL is sinds een paar jaar ook mijn favoriet, dit wordt het 5e jaar (lustrum!!) en vast weer net zo geweldig als de vorige 4 keer!

 6. Dionne Says:

  Zalig. Echte festivalmuziek. Mijn eerste keer was Pinkpop in 1994 en 1995. Lowlands in 1997 (?) En verder Bospop en nog wat kleinere festivals. En heel veel losse concerten. Live is leuk!

Leave a Reply

?>