30 Day Song Challenge – Day 05

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's 30 days of challenge
Comments (4)

05-04-2011 / Day 05 – A song that reminds you of someone

Een héle piepkleine baby in mijn armen. Huilend. Krijsend. Hij heeft darmkrampjes en ik wil niets liever in de wereld dan hem verlossen van de pijn die hij voelt. Ik wieg hem, ik zing voor hem. Dit liedje brengt hem meer dan ééns rust, toeval of niet. Nooit meer zal the Blue Album van Weezer hetzelfde zijn. Nu is dit het album van mijn zoon.

4 Responses to “30 Day Song Challenge – Day 05”

 1. Ma Says:

  Zo wat een mooie site ineens en dan die vrolijke kleurtjes.
  Dat is de echte Anja thing.

  Veel liefs

 2. Myrna Says:

  Leuk joh, deze 30 day challenge. Ik heb net de liedjes geluisterd en kan me goed vinden in jouw smaak :-) Zit eraan te denken deze challenge over te nemen, maar dan op Facebook.

  En wat ziet je blog er vrolijk uit!

 3. Annibal Says:

  Thnx, mam :)

  Hihi, Myrna, als ik had moeten gokken wie het meest op heeft met de muziek die ik luister zou ik op jou gegokt hebben ;) En leuk als je ‘m ook gaat doen, ik ben superbenieuwd! Veel mensen die ik ken zijn de challenge aan het doen op FB en daarom heb ik voor mijn blog gekozen: zo krijgen mensen niet 8 challenges tegelijk in hun FB-timeline :)

 4. Dionne Says:

  Ja, Weezer, leuk!

Leave a Reply

?>