30 Day Song Challenge – Day 01

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's 30 days of challenge
Comment (1)

Op Facebook heb ik ‘m al een paar keer voorbij zien komen: de 30 day song challenge. Ik vind het een leuke uitdaging en denk er al een tijdje over om ‘m aan te nemen, maarja.. Wie zit er nou op míjn muziekjes te wachten?

Maar ik vind ‘m leuk, dus ik ga ‘m lekker tóch doen. Hiero. Brace for impact ;)

01-04-2011 / Day 01: Your favourite song

Het is nog niet zo oud. Het heeft zo’n 15 jaar geduurd eer er een lied voorbij kwam dat mijn alltime favoriete nummer ever van zijn troon kon  stoten, maar dít is het. Dat vorige favoriete liedje (dat later nog zal volgen) is zo mooi dat ik er al die jaren al zo vreselijk fan van ben, maar déze.. Kippenvel als ik het luister, elke keer opnieuw. Het is een aquired taste, maar de géniale chaos in dit nummer kan me tot tranen roeren. Mooier dan mooi..

(N.B.: Eigenlijk gaat mijn 30 day song challenge hier al de mist in, want ik kan géén goede opname vinden van dit nummer. Zelfs de officiële vid op Youtube is op de mooiste stukken niet om aan te horen: er zit een gekke bibber in die op de cd niet te horen is. Youtube, zo las ik, kan de heftige stukjes van dit nummer niet aan. Heb ík weer.. Excuses voor de kwaliteit dus, als je het echt een keer wil horen moet je me maar mailen om een luistersessie met de cd te doen -IRL ;))

One Response to “30 Day Song Challenge – Day 01”

  1. Dionne Says:

    Boem. Zeiden de boxjes van mijn laptop LOL!

Leave a Reply

?>