Vrij

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty out to sea
Comments (4)

“Ben je zo moe?” Vroeg een collega me terwijl ik afschuwelijk zat te gapen. Mijn eerste gedachte zette me aan het denken. “Ik ben altijd moe.”

Altíjd?

Ja, eigenlijk wel. Zelfs als Stef een nachtje uit logeren is geweest zodat wij even bij konden trekken voel ik me een vaatdoek. Me ergens toe zetten kost moeite.

Ben ik dan toch wat ik niet wilde worden? Ben ik toegetreden tot het gilde van de uitgebluste moeders? Of misschien.. Gewoon aan vakantie toe! Eens even een optelsom: met vakantie geweest in mei, waarbij Stef doodziek werd en een slaapprobleem ontwikkelde dat ons  ook thuis nog weken tot wanhoop dreef. Elke maand wel een keer bij de spoeddienst van de dierenarts met een doodzieke kat. Maandenlang de zorgen van je zieke dieren, verdrietig, maar ook ‘gewoon’ onpractisch. Maandenlang moesten 2 katten 2 keer per dag preventieve medicijnen toegediend krijgen. En natuurlijk elke 3 weken naar Rotterdam voor Stef’s helmpje, een half jaar lang. Een nieuw huis zoeken, een hypotheek regelen, verhuizen. De feestdagen. Een winter met veel griep.

Mei is al bijna een jaar geleden. Het is tijd. Ontspanning kun je niet blijven halen uit een nachtje bijslapen, wanneer de vermoeidheid dieper zit dan dat.

De laatste week van maart zijn we nu vrij. We hebben dan een concert, willen een dagje klussen, willen met Stef op stap. Ontspannen, batterijtje opladen. En dan in juni echt weg. Als er iets is om naar uit te kijken.. Is dit het wel!

4 Responses to “Vrij”

 1. Nien Says:

  Hoogste tijd! En lekker joh, om eind maart al een week vrij te zijn, de tijd aan jullie kant te hebben.

 2. Marieke Says:

  Een weekje is een goed begin. Twee weken is nog beter, heb ik vorig jaar november gemerkt.
  Met een weekje begin je net te wennen aan ‘niet moeten’, en dan begint het al weer. Dus: snel twee weken (of meer!) plannen.

 3. Mieke Says:

  Ja, je hebt inderdaad niet echt een gemakkelijke/prettige tijd achter de rug, geen wonder dat je je zo moe voelt!
  Heerlijk dat je zulke vooruitzichten hebt!
  x

 4. Wiep Says:

  Jemig, dat kan ik me voorstellen. Bijtanken is inderdaad echt belangrijk. Zet ‘m op hè; block die vrije dagen! :) Liefs!
  P.S. Dan spreken we gewoon in 2012 af.

Leave a Reply

?>