Geestvernauwend

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's adventures
Comments (4)

Na bijna een week overgeven van het hoesten en een nacht waarin ik wat bloed ophoestte was ik het zat en ging naar de huisarts. De huisarts constateerde een luchtweginfectie en gaf me antibiotica én een hoestdrank.

“De hoestdrank is zwaar,”zei hij “daar wordt je heel duf van. Als je er érg duf van wordt mag je de dosering aanpassen.”

Nu bleek ik bij de vorige griep al redelijk sterk te reageren op codeïne, dus ik voelde de bui al hangen. En ja hoor, aangepaste dosering of niet,vanaf vrijdagmiddag t/m heden hing ik een soort van stoned op de bank, had ik moeite met praten en/of het vinden van woorden of lag ik gewoon helemáál in een soort van drug-enduced coma. Ik vind er geen kont aan. Vanochtend weer een nieuw dieptepunt: je kind horen huilen, je man graag willen helpen, maar er gewoon een úúr over doen om uit bed te komen, omdat je telkens weer in slaap valt.

“Ja, tijd om eruit te gaan.”
*draait zich om*
*wordt weer wakker*
“Ja, eruit dus!”
*trekt been onder kat vandaan*
*wordt weer wakker*
“Grmbl! Erúit dus!”
*Dekens opzij*
*wordt weer wakker*
“ARGH!”

Zoiets dus.  Je leest vaak zat over geestverruimende middelen en ik weet niet of men Morfine en Antihistamine hier ook onder zou scharen, maar wat mij betreft werkt het tegenovergesteld: mijn geest voelt zéér vernauwd en ik ben er hélemaal klaar mee.

Tijd om beter te worden..

4 Responses to “Geestvernauwend”

 1. Liesbeth Says:

  Slik die troep ook al jaren, voor mijn rug en ben ook altijd moe. Precies wat je zegt lopen, zitten, liggen, slapen. Je wordt er strontziek van, maar voor jou gelukkig bijna afgelopen, sterkte popje. Slaap lekker :)

 2. Dionne Says:

  Beterschap! Er is geen klap aan als je er een uur over moet doen om je bed uit te kunnen komen. Of als je moet overgeven van het hoesten. Jakkiebah. Ik hoop dat je snel opknapt.

 3. Mieke Says:

  He gatsie, dat is echt heftig spul dus..
  Kan me voorstellen dat het zwaar frustrerend is dat je er zo stoned door bent!
  Dus: BETERSCHAP!!
  x

 4. Nien Says:

  Ja joh, word eens beter, en gauw! ;-p

  Eng lijkt me dat, om zo beïnvloed te raken, ‘weg’ te raken in je hoofd door iets wat je jezelf aandoet om beter te worden…

  Heel veel beterschap!!

Leave a Reply

?>