Things going on

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty has a family
Comments (6)

happykidDe dagen weven zich tot weken, de maanden verstrijken en binnenkort zal de dag aanbreken dat Stef alweer 3 maanden oud is. Waar we in het begin compleet overdonderd werden door het ouderschap en wekenlang zoekende waren naar een ritme zitten we nu stevig in het zadel. We kunnen ons amper nog voorstellen dat Stef er ooit nĂ­et was, wij begrijpen hem beter en beter en we hebben vertrouwen in ons eigen kunnen als ouders. Ouders. Dat zijn wij.

Maar ondertussen zijn we ook weer een beetje onszelf. Ik doe weer een dagje winkelen met mijn nichtje, ga naar de film met mijn lief. Paul gaat wat drinken met een vriend, we bezoeken een (geweldig!) concert. En ook Stef ontwikkelt zich continue. Maat 62 wordt al te klein, komende week gaat hij voor het eerst wennen op het kinderdagverblijf, hij is ondertussen onder behandeling bij een kinderfysiotherapeut en een manueel therapeut vanwege een voorkeurshouding* en een daaruit resulterende afplatting van zijn hoofd. Hij lacht, begint zijn stem te verkennen en dingen vast te pakken.

Al met al gaat het goed hier. En als ik dan in de ochtend Stefs bedje inkijk en een grote, brede lach van hem krijg, dan weet ik: dit is rijkdom.

*: Door een blokkade in zijn nek kijkt hij alleen maar naar links en rechtuit. Naar rechts kijken kan hij pas goed sinds afgelopen donderdag, nadat de manueel therapeut hem los heeft gemaakt. Een wonder om hem nu regelmatig naar rechts te zien kijken!

6 Responses to “Things going on”

 1. Carrie Says:

  Wat is het toch een lekker ventje, en ik mag daar de trotse oma van zijn.

  Veel liefs, mams

 2. Janneman Says:

  ja raar he, de tijd dat hij erniet was lijkt zo onwaarschijnlijk!!

 3. Myrna Says:

  Ach, het is een prachtig vrolijk mannetje! Je ziet gewoon aan hem dat hij tevreden is. Ja, die eerste hectische maanden hebben jullie achter de rug. Gek he, om je voor te stellen dat het ooit anders was ;-)

 4. Carrie Says:

  Hoi Naknak,
  Stef is tevreden.
  Hij straalt het ook echt uit.
  Logisch dat jullie dan ook een eigen ritme en vooral een gelukkig gezin beginnen te vormen.
  Je lichamenlijke gezondheid zal er zeker een positieve impuls door krijgen.
  Wederom een heerlijke foto!!!
  Ik zie dat lachje nog steeds niet anders als een
  wezenlijke gelijkenis met Wim, zo’n 24,5 jaar geleden.
  H.v.j Pa

 5. 'nelis Says:

  Mooi koppie :)
  kus!

 6. Martine Says:

  Ach! Wat gaat het snel! Hij wordt al zo groot. Mooi. Rijkdom, dat is het zeker! Zelfs als ze ouder worden en streken krijgen die niet altijd even grappig zijn. :)
  Wat goed dat jullie weer dingen samen doen, zoals naar de film gaan. Ik heb ons kroost altijd moeilijk kunnen loslaten en da’s eigenlijk best een handicap. Maar jij bent een verstandig mens. En een onwijs lieve moeder, lijkt mij zo.
  Liefs, Tiene.

Leave a Reply

?>