Gelukkig nieuwjaar!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty & friends
Comments (5)

Vaarwel 2009

37w2d

En hallo 2010:

Steflicht

Ons nieuwjaar begon met een avond gezelligheid bij vrienden, met een glaasje champagne en twee slapende kindjes*. We keken buiten naar vuurwerk van anderen maar holden snel weer naar binnen door de kou. En ik was trots op mezelf: ik heb niet gehuild. Ik hoop dat jullie net zo’n mooi oud en nieuw hebben gevierd als wij en ik wens jullie allemaal het állerbeste voor 2010. Maak er wat moois van!

*: Zowel Semmie als Stef zijn dwars door Het Grote Moment heengeslapen, de kusjes en nieuwjaarswensen die ze van 6 mensen kregen én de grote hoeveelheid knallen op de achtergrond ten spijt. Owja, en Nienke: op die foto van Stef en Semmie samen in de sneeuw zie je Stef (cq zijn wagen) links, met de groene tas eraan :)

5 Responses to “Gelukkig nieuwjaar!”

 1. sanneke Says:

  Zo hé, 2 kindjes die er dwars doorsliepen? Knap van ze! En knap dat jij je tranen in kon houden. :)

  Veel geluk in 2010 jullie drie!

 2. nelis Says:

  :)
  mijn jaarwisseling was fantastisch, een paar goeie vrienden, wat wijn en heerlijke muziek, wat wil je nog meer ;)
  de allerbeste wensen voor 2010 meis, dikke knuff!!

 3. Nien Says:

  Ha! Goed gegokt! :-)

  En wat lekker joh: iedereen zonder tranen het nieuwe jaar in.

 4. miek Says:

  ach, tranen van geluk zijn erg begrijpelijk toch. Kijk toch eens wat een mooi kereltje, die blik… heerlijke dromer. ik kon die brok in mijn keel ook nog nèt wegslikken, al moet ik zeggen dat bente’s lieve “jij ook” mij behoorlijk ontroerde, haha! gelukkig nieuwjaar An, ‘jij ook’!

 5. Myrna Says:

  Ik wens jullie een fantastich 2010! Veel geluk, liefde en gezondheid. Een vol jaar met zijn drietjes :-)

  * Ik wilde je al zoveel eerder een fijn jaar wensen, maar ik kreeg je pagina elke keer maar half geopend. Nu is het weer goed: even al je stukjes bijlezen :-) *

Leave a Reply

?>