*POOF*

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's adventures
Comments (8)

Verbazingwekkend hoe snel je verregaande staat van Zen als sneeuw voor de zon kan verdwijnen als je de rekening van je autokeuring-slash-reparatie gepresenteerd krijgt..

8 Responses to “*POOF*”

 1. Myrna Says:

  Tja, daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Niet fijn… Lekker even iets voor jezelf plannen om de zen-staat weer te bereiken?

  * Mijn zen-staat was gisteren ook ver te zoeken vanwege treinproblemen. Om 16.00 uit Den Haag vertrokken, om 19.30 pas in Utrecht. Nee, dan ben ik ook niet zo blij… *

 2. Martine Says:

  Oei, die rekeningen kunnen inderdaad bijzonder naar zijn. Maarja, je moet maar zo denken: die auto kan er voorlopig weer even tegenaan! Toch sterkte gewenst. Maar weer gauw aan leuke dingen denken. Liefs!

 3. nelis Says:

  ai….
  knuff

 4. Nien Says:

  He k*t. En dat is ook niet zoiets wat je even makkelijk opzij schuift en negeert. :-(
  Doorbijten en je snel weer concentreren op de fijne dingen in het leven? Zoals de als een zonnetje lopende auto waarmee je straks stad en land af gaat reizen met een klein jongetje in de Maxicosi?

 5. miek Says:

  ohboi. isnieleuknie, geld voor auto’s. maar wat zie je er geweldig uit! dat was ik vergeten te zeggen bij het vorige logje, ondanks die mega-lap tekst die ik reageerde. dus. meid, je ziet er prachtig uit en je hebt een kind in je buik. een Jongen. En nog effe wachten, maar dan heb je ‘m in je armen! ha! relativeeeeeeer. zennnn.

 6. janneman Says:

  ja, ikke snap het helemaal.

 7. gieling Says:

  mijn joodse instelling (ik heb nog geen druppel joods bloed, maar dit terzijde) voert mij langs vele adresjes aleer ik de auto achterlaat. bij de officiele dealer (porsche) kom ik al helemaal niet meer. voor 4 bandjes vroegen de gekken al 2000 euro. op beun de haas na zijn er voldoende alternatieven!

 8. janneman Says:

  zal ik me je mee zen zoeken? Kreeg vandaag de rekening van het kdv en legde die naast het bedrag wat we kregen van de belastingdienst……. klopte dus niet…..

Leave a Reply

?>