Hij is er!!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty & friends
Comments (6)

Ondertussen schrijft ze al dapper verhalen over de kraamtijd. Na een bevalling die ze overduidelijk aankon, maar waar ik zelf toch echt de rillingen van krijg. Sterke vrouw. Mijn lieve, roodharige vriendinnetje, ver weg met de auto maar toch zo na aan het hart, werd mama. Ocker is zijn naam. Sterk, een rots in de branding, rustig en pienter. Dat is hoe deze naam voor mij klinkt. En met zo’n mama en met zo’n papa zal hij zéker kunnen en mogen opgroeien tot de jongen die hij is, en wil zijn.

Is hij niet práchtig?

nienenocker

6 Responses to “Hij is er!!”

 1. Myrna Says:

  Hij is zeker prachtig, en zíj ook :-) Meteen een moeder.

  (En geen zorgen Annibal: welke bevalling het ook mag worden – en natuurlijk gun ik je de makkelijkste soort – je kunt het! Op zo’n moment zul je merken dat “iets” het van je overneemt en je er alleen maar in mee kan gaan)

 2. sanneke Says:

  Ja, Ocker is prachtig, zoals ongetwijfeld jouw zoon, nog in zijn nestje in je buik ook is. En weet je, An, die bevalling, die kun jij ook, hoor! Durf maar op jezelf te vertrouwen. Je hoeft niet bang te zijn voor de bekkenpijn tijdens de bevalling trouwens, ook dat komt goed!

 3. Janneman Says:

  zeker prachtig en mooi zoals ze samen liggen.
  en wat de bevalling betreft, ik gun je die van mij. (je blijft vloeken, maar ze zijn wel snel voorbij ;) )

 4. miek Says:

  Hij is prachtig, ja. :) En kan je je voorstellen dat jouw zoon nóg mooier is? Dat istie. Je eígen kindje is zóiets wonderbaarlijks..:) Die bevalling- tsja. Dat kan echt verrekte k*t zijn. maar bedenk: alles komt weer goed. En jij kan dat heus! Liefs!

 5. Nienke Says:

  Je hebt me aan het huilen.

  Maar An, als je iets zó graag wilt, dan kun je alles aan. Dan doe je alles, dan neem je alles zoals het over je heen komt en dan laat je het gebeuren.

 6. Annibal Says:

  Myrna: Elke keer dat ik op haar log kom: zwijmelen :) Zó mooi! En dat heb ik al vaker gehoord, en ik doe gewoon zoals ik al die tijd al deed: kop in het zand en het laten komen. Gisteren was ik precies 30 weken, dus ik heb nog even :P Denk ik.

  ;)

  Sanneke, dat is wel iets waar ik al vaker aan heb zitten denken: hoe moet dat nou, straks? Maar ik had al wel bedacht dat dat vast wel goedkomt, en jouw antwoord is dan wel weer geruststellend :) Thnx!

  @ Janneman: Ohja, haha, jij bent van de turbobevallingen :D Ik ben heel benieuwd, enerzijds, hoe het zal lopen. Maar dat zie ik vanzelf ;)

  @ Miek: We gaan het zien he, ik en bevallen.. Had je me vijf jaar geleden moeten vertellen, dan had ik je misschien wel uitgelachen ;) En ik begin nu ook wel nieuwsgierig te worden naar die kleine vent in mijn buik, maar tegelijkertijd zit hij er voorlopig nog wel prima vind ik..

  @ Nien: Och, niet huilen, grote sorry! En dank je, je bent een lieverd :) Ik neem het maar gewoon zoals het komt, ik kan er toch weinig aan veranderen. Wat je zegt: als je dit eenmaal wil, dan kan dat er ook wel bij. Mijn keuze heb ik natuurlijk allang gemaakt, nu moet het ook maar gewoon komen zodra het tijd is :) Dikke kus lieverd!

Leave a Reply

?>