De test, de rijles en de babykamer

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's adventures
Comments (3)

rijlesOmdat ik bij Martine las over enge mensen en ‘info’ over je kinderen op het internet. Omdat ik strakjes een zoon heb om sterk voor te zijn, verstandig voor te doen. En omdat ik hierdoor getriggered was op iets dat me nog nooit was opgevallen in mijn control panel: de mogelijkheid om per logje te bepalen of er een password op moet. Dus besloot ik meteen de proef op de som te nemen: wat zien jullie nu, bij het kopje ‘test’? En wat zien jullie, wanneer jullie het wachtwoord ‘baby’ invoeren?

Ik weet nog niet of dit is wat ik wil hoor, maar het is wel iets dat mijn interesse heeft gewekt. Hoe ga je om met de privacy van je kind?

************

Een grote grijns op zijn hoofd had hij, nadat hij terugkwam van zijn eerste rijles. Hij had ervan genoten. Het voelde bijzonder om ‘in control’ te zijn en hij wilde er gráág mee door. Zo snel mogelijk! Dat is mooi natuurlijk, want dat wil ik ook. Héél graag, zelfs. Vandaag heeft hij het contractje opgehaald, dan nemen we dat vanavond door. Morgen kan het dan terug en wordt hij ingeroosterd. Twee blokken van twee uur rijden per week. Half oktober zijn tussentijdse toets, een week of twee later het eerste rij-examen. De mogelijkheid om daar meteen een her achteraan te plannen indien nodig wordt morgen besproken. Maar ik ben blij. Het rijbewijs staat op de rails en mocht het niet lukken, dan heeft hij het in elk geval geprobeerd. Héél hard. En dan sla ik voorlopig mijn benen maar even over elkaar* ;)

************

Afgelopen zaterdag was het hier gezellig druk. Mijn moeder en broertje staken in record-tempo het behang van de muur waar het vanaf moest, Paul en Ralph deden een dagje trouble shooting en maakten van de vier hangdeuren die we voor een binnenkast hadden gehangen een échte kast. Komend weekend komt de volgende ploeg: mijn schoonouders komen behangen. Ondertussen breek ik mijn hoofd over de aanpassing aan de commode die we willen, waarvoor we ploeg 3 (mijn papa) al in de startblokken hebben staan. En dan gaan we vanavond maar eens zitten met de planning en het financiële plaatje ernaast, zodat we alles dat we nog moeten kunnen uitsmeren zoals dit voor ons het handigst is. Doen we nu al de mama-fiets, of wachten we nog even? En wanneer kunnen we toch het beste dat luierpakket bestellen? Het ziet er in elk geval rooskleurig uit, en wij zijn blij. Nog even en we hebben een heuse babykamer. Nét echt!

*: Figuurlijk dan, anders wordt de Cesar-mevrouw vast héél boos op mij..

3 Responses to “De test, de rijles en de babykamer”

 1. Erica Says:

  Die test ga ik zo ff proberen..
  Fijn dat Paul zo enthousiast over zijn eerste rijles is. Het is ook zo leuk, autorijden!!! :)
  Ben zo benieuwd hoe de babykamer is als tie af is!
  Xxx.

 2. miek Says:

  woei, dan gebeurt er dus heel wat! oh en idd, ik zag dus: test: protected. bij invoeren van het wachtwoord verscheen de tekst. twerkt dus mooi.

 3. Rijschool Den Haag Says:

  `Succes met de Babykamer, en ik hoop dat paul zijn rijles leuk vindt!

Leave a Reply

?>