50 %

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty, mom kitty
Comments (10)

Het is een zegen, maar ook een kléin beetje een vloek. Ik weet dat ik er als persoon niets minder van word, ik bén niet mijn werk. Het voelt een beetje als falen, maar zéker niet in mindere mate ook als een grote opluchting: voorlopig werk ik halve dagen i.p.v. hele, zodat mijn rug en aanverwante artikelen meer herstel-tijd hebben na het werken. Over een week mag ik naar de Cesar-therapeute, en die vertelt me dan vast hoe het verder moet.

En om mezelf op te vrolijken na een boel emoties heeft Paul een bewijs gemaakt dat ik toch écht een babybuik begin te kweken, én een bewijs dat Loki altijd zo lief met zijn pootje door de lucht ‘aait’ als hij geknuffeld wil worden:

23w2d-1

Vervolgens kwam vandaag óók mijn mama nog eens spontaan helpen met ons huis schoonmaken, waarvoor ik haar eeuwig dankbaar ben. De bank ligt gewoon zó veel lekkerder als ‘ie net onthaard is.. ;)

10 Responses to “50 %”

 1. sanneke Says:

  Wat ben je mooi zwanger!

 2. Marieke Says:

  Ja, daar zit echt wel een kind in hoor! Niet te missen!

  BTW, bij mij op het werk mogen vrouwen die 6 maanden of langer zwanger zijn vanaf vandaag thuis werken: we hebben de griep binnen!

 3. Nienke Says:

  Over mooi zwanger zijn gesproken..! Jij mag er ook absoluut zijn, lieverd. Met Strepenshirt! :-)
  En ik vind het alleen maar goed van je: op de oude vertrouwde koers door blijven werken terwijl het eigenlijk niet gaat sloopt je. Straks weet je meer over hoe je die rottige klachten aan kunt pakken, tot die tijd even extra aan jezelf en Strepemans denken kan echt niemand kwaad doen.
  Dikke vette schouderklop dus. En een evendikke kus erachteraan.

 4. Carrie Says:

  Blijft vreemd maar zo verschrikkelijk leuk om oma te worden.
  Ben benieuwd als een maal streepje op de wereld is met dan een hele andere naam…………
  Kan haast niet wachten.

  Veel liefs, :)

 5. Wien Says:

  An, wat zie je er mooi uit!

 6. Gieling Says:

  mooie pic! ik vraag mij altijd af of dieren een speciaal zintuig hebben om te bevroeden/weten dat er zich nog een levend wezen in zijn/haar aanwezigheid bevindt… de rug is een samenloop van omstandigheden. na de zwangerschap heb ik een wel zeer speciaal adres voor je. de specialist van oa. sneijder, vd vaart, f. de jonge, swart, etc.

 7. 'nelis Says:

  inderdaad erg mooie foto an, je ziet er gezond uit :)
  xx

 8. Janneman Says:

  Weet je, nu een stapje terug betaald zich zodadelijk dubbel en dwars terug.

  Sterkte. Benjamin ligt hier naast me te pitten, (ga ik nu ook doen.) en hij is zo mooi….

 9. Martine Says:

  Nou en óf je een babybuik begint te kweken! Hallo!! Prachtig zeg! Wat betreft dat halve dagen werken: ik heb dat advies ook een keer moeten opvolgen. In mijn geval was het wegens spanningen op het werk (lang verhaal) maar ik was er maar al te blij mee. Lekker chillen met de baby-in-de-buik (Jesse dus) op de bank. :)
  Die Cesartherapeut gaat je ongetwijfeld goede adviezen geven. Ik duim voor jou en je rug dat je de rest van de zwangerschap goed doorkomt. Vast wel! Kus voor beeb.

 10. Mieke Says:

  En of je een prachtige zwangere buik hebt!!! En wat een cutie die Loki! :-D
  Hoop dat je baat hebt bij halve dagen en Cesar!
  Dikke kus!

Leave a Reply

?>