Nieuwe tas

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty's treasures
Comments (4)

nieuwetas1Een nieuwe tas kopen kost mij doorgaans weinig moeite. Sterker nog: normaalgesproken heb ik zelden of nooit écht een nieuwe tas nodig, omdat ik meestal ver voordat mijn ‘huidige’ tas op is alweer een nieuwe hartendief tegen het lijf loop. Hoe anders is dat sinds ik dik twee jaar geleden volledig in katzwijm de winkel uitgedragen moest worden van die éne tas van Pussy de Luxe. Ik ging tussendoor nog wel eens vreemd met een andere tas, voor bepaalde gelegenheden, maar ik durf te stellen dat ik vandaag de dag nog even gehecht ben aan díe tas als de dag dat ik haar kocht.

Maar helaas, ook aan alle goede dingen komt een eind: na twee jaar intensief gebruikt te zijn beginnen de ritsen te haperen, is het laagje lak langzaam aan het afslijten en beginnen de hoeken wel héél erg lelijk te worden. Teleurgesteld droeg ik mijzelf de missie op een nieuwe tas te vinden.. Waar ik vervolgens alweer wéken, zo niet maanden mee bezig ben, omdat ik niets kan vinden dat aan mijn oude tas kan tippen. Er is een week of twee geleden een Pussy de Luxe-tas nieuw in de collectie gekomen die ik leuk vind, maar ik twijfelde. Was dit ‘m wel? En dat dacht ik bij elke tas die ik tegenkwam. Zelfs die collectie Pip-tassen die overal ineens opduikt: nee.

En toen, bij toeval, vond ik vandaag een tas waarvan ik dacht “ja, deze tas is wel erg mooi.” Een tas van een kunstenares waat ik al een tijdje heel vrolijk van word. Dus na wat getwijfel heb ik nu een nieuwe tas. Eentje van Catalina Estrada, jawel. En hoewel het nog steeds niet de liefde op het eerste gezicht is van díe orde van grootte als bij mijn oude tas , ben ik er wel heel erg blij mee. Ookal denk ik dat ik zéker ook nog die Pussy de Luxe-tas nodig heb om over het verlies heen te komen.. Mijn oude tas was namelijk wel een zwaargewicht ;)

4 Responses to “Nieuwe tas”

 1. Nienke Says:

  Hij’s gaaf! Catalina Estrada is me er eentje (ik heb de agenda van Paulo Coelho, door haar geillustreerd).
  Joh, hier wen je wel aan. ;-)

 2. 'nelis Says:

  damn wat een ding! :D
  kus!

 3. jose Says:

  Wel een erg mooie tas!
  Ik heb van mijn favo tas al 2 keer de rits laten maken…maar ja zoals je zegt het houdt een keer op
  :( Het is goed te weten dat er nog hoop is na de mooie tas ;)
  Groetjes jose

 4. Cisca Says:

  Ik vind hem echt heel erg gaaf.
  Hier moet je inderdaad wel aan kunnen wennen.

Leave a Reply

?>