Vanaf de bank..

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's adventures
Comments (8)

Een boel kussens in mijn rug, laptopje op schoot.. Op dagen als vandaag, wanneer ik me goed voel, uit kan slapen en niet hoef te werken, is de verleiding groot te hard van stapel te lopen. Eventjes langs de Livera en dan allerlei zijlingse missies bedenken, waardoor je uiteindelijk met een tasje van de poelier, eentje van de dierenwinkel, een tasje van een kledingzaak met schattige rompertjes, een pakje van de speelgoedwinkel, twee zakjes van de notenkoning én een zooitje producten van de AH weer naar de auto terugloopt. Ohja, én je aankoop van de Livera, natuurlijk.

En dan ruim je het huis op. Geen bom meer, maar een overzichtelijke haarbal met her en der wat plasjes vleesvocht naast kattenvoerbakjes. Als je lief dan thuiskomt geef je hem zijn nieuwe Wii-spel en zijn nootjes (als er iemand is die een lintje verdient wegens verregaande goede zorgen..) en kook je, voor het eerst sinds je zwanger bent, een maaltijd voor hem. Nog even een wasje erin want die lekkere kippies die je had gehaald bij de poelier blijken nogal te spetteren.. En dan houdt je rug er gewoon accuut mee op. Snerpende steken in je onderbuik zijn het schepje erbovenop dat je lijf doet om élke gedachte aan een eventuele volgende keer uit te bannen. Met kussens in je rug op de bank dus, terwijl je lief de haarbal stofzuigt tot er weer een huis onder tevoorschijn komt, en dweilt tot alle ondefiniëerbare opgedroogde plasjes verdwenen zijn. En dan hoop je dat je morgen je bed nog uit kunt komen.. Maar dan niet meer in een ontplofte bom ;)

8 Responses to “Vanaf de bank..”

 1. Francis Says:

  Goed, nog 1 keer dan: je bent nu met twee en hebt energie voor 1, dus halve kracht werken en de rest is nodig voor Streep.

  Overigens dikke knuffel voor je man dat hij je zo lief helpt.

 2. 'nelis Says:

  ik wou net zeggen… je bent zwanger meis.. :D paul is een held ;)
  xx

 3. Nien Says:

  Natuurlijk wist je al “een beetje” waar je mee getrouwd bent, maar in tijden als deze… wordt het alleen maar duidelijker. :-) Schouderklop van mij voor Paul.
  Al zal hij blijer zijn met zijn nieuwe WII-spel. ;-)

  En jou ga ik niet meer terugfluiten – dat doet je lichaam al genoeg… helaas. (En zelf blijf ik ook te veel doen, negeer ik ook de voortekenen van rug- en bekkenpijntjes alsof ze heel makkelijk weg te wuiven zijn. Recht van streng toespreken heb ik dus niet. ;-))

 4. sanneke Says:

  Het zit in de mens, meer willen dan mogelijk is. Een harde les dit, ik heb ‘m ook al ontelbare keren gehad. En dan is het fijn als je kan bouwen op je liefhebbende echtgenoot! Hulde aan alle liefhebbende echtgenoten!

 5. Gieling Says:

  hey annibal!!! ben ff een paar weken weg en onderweg geweest. zou je mij ff kunnen mailen via rivilinho@hotmail.com . ik zit inmiddels met een vriendin die de straat niet meer opdurft :) u weet wel: de zoon/dochter- kwestie en de berekening. ik weet dat zij tijdens het uitrekenen enorm twijfelde tussen de beide geslachten. het mailtje gaat om wat extra gegevens. wel leuk, dan kun jij ‘ t zelf ook een keer uitproberen. thanks!

 6. Janneman Says:

  Jup…. klinkt heel bekend.

  rust lekker uit.

 7. Martine Says:

  Paul is lief! En jij ook, dus pak die rust. Dikke kus!

 8. Myrna Says:

  Toch handig h`e, zo’n lijf dat jezelf terug fluit ;-) Maar inderdaad wel in een opgeruimd huis, da’s dan weer wel zo fijn!

Leave a Reply

?>