Bom

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty's adventures
Comments (3)

Het huis ziet eruit alsof er een Annibal- en Paulbom is ontploft. Overal staan spullen en dozen, opgestapeld, weggeschoven, langs de kant gezet. Wat begon als een dagje ‘een beetje spullen uitzoeken’ ontaardde in een dag vol weggooien, herschikken en ikea. Maar de nieuwe kledingkasten zijn binnen en gaan morgen in elkaar (Paul is vrij), daarna kan mijn uitgekleedde garderobe en de volledige versie van Paul verhuizen naar de slaapkamer. De grote kast in de babykamer kan dan voor de helft gevuld worden met de spullen en dozen die nu in afwachting zijn van een plekje. De andere helft van de kast wordt de kast van de baby.

En dat is nog een paar dagen wonen in een ontplofte bom meer dan waard: hierna zijn we ineens twee stappen verder als we gedacht hadden te zullen zijn en kunnen we een vloer en behang voor de babykamer gaan uitzoeken. Bovendien zal ons huis er een stuk minder volgepropt uitzien op deze manier als met het initiele plan, dus wij taaien moe maar voldaan af: morgen weer verder!

3 Responses to “Bom”

 1. Janneman Says:

  goed gedaan!!!!! thumb’s up.

  o eh….. de kunst is wle het opgeruimd te houden heb ik gemerkt. maar hier zijn we voor ons doen ook goed bezig!!

 2. Nienke Says:

  Goed bezig!!
  Ben heel benieuwd hoe jullie het gaan inrichten qua behang en kleur en opstelling en… alles. :-)

  En je hebt helemaal gelijk dat jullie dit nu ‘al’ beetpakken, want hoe verder je komt in de zwangerschap, hoe rottiger het al wordt om simpelweg een paar keer achter elkaar te bukken.
  Een paar dagen in de troep leven heeft ook wel iets, toch? ;-) Zolang je maar weet dat er een einde aan komt.

 3. 'nelis Says:

  hopelijk vandaag veel kunnen doen, ben erg benieuwd!
  xx

Leave a Reply

?>