Buurt

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty out to sea
Comments (4)

En als je maaltijd dan zwaar op je maag is gevallen, als je dan verlangt naar de buitenlucht, wat is het dán fijn om in een rustige, groene buurt te wonen. Temidden van bloesembomen, parkjes, watertjes, katten en eendjes even een rondje lopen.. Fijn!

buurt

4 Responses to “Buurt”

 1. nelis Says:

  nice :)

 2. miek Says:

  ja hè? ik ben ook dik tevreden met ons buurtje. superburen (echt! met 4 stellen is het dikke mik) en veel groen. vijver en park naast de deur, evenals speeltuin en kinderboerderij… wat wil ‘n mens nog meer?
  heerlijk om van dit soort dingen te genieten:)

 3. wien Says:

  Ja, dat is echt super fijn!

 4. Erica Says:

  Heerlijk he!!! Ik ben ook zo blij met de buurt waar ik woon….

Leave a Reply

?>