De snurkende man

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate Kitty has a family
Comments (7)

snurkenNormaalgesproken kan ik het eigenlijk prima hebben. Mijn lief snurkt wel eens wanneer hij slaapt, maar meestal kan ik er niet wakker van liggen en slaap ik net zo lekker als wanneer het stil is aan de andere kant van het bed. De nachten van zondag en maandag waren echter andere koek: lief heeft op dit moment de ergste hooikoorts-aanval sinds jaren en heeft deze twee nachten zó vreselijk hard liggen snurken (écht vreselijk, zowel bij het in- als uitademen en dan ook nog zo’n fluitje erachteraan.. ARGH!) dat ik deze nachten werkelijk geen oog dicht heb gedaan. Ik ben er zelfs voor op de bank gaan liggen en hoe onredelijk ook, de twee ochtenden na het nachtbraken had ik echt een ontzettend ochtendhumeur.

Gelukkig is lief nu eindelijk eens gaan praten met zijn huisarts en nu heeft hij pillen én een neusspray gekregen. De pillen zijn alleen zo heftig dat als je er méér dan 1 per dag slikt, je maag leeggepompt moet worden, zo vertelt de bijsluiter. Hum. Of die pillen dus vaak geslikt gaan worden is nog maar de vraag, maar ik ben érg blij dat er nu uitzicht is op een betere nachtrust. Overigens heeft het gisteren geregend, waardoor de afgelopen nacht -letterlijk een figuurlijk-  een verademing was. Ik wil meer van zulke nachten!

P.S.: Hetgeen me al meermaals gevraagd is: ik ben zelf op de bank gaan liggen omdat Paul tot 3 keer toe ‘onderweg’ naar de bank weer in slaap viel :(

7 Responses to “De snurkende man”

 1. Myrna Says:

  O, hoe herkenbaar! Hier nog een snurkende man! Vaak lig ik nog uren te porren en te schoppen terwijl hij heerlijk ligt te slapen/snurken. Om gek van te worden!
  Maar ja, die pillen die dan als oplossing komen… Dat klinkt toch ook wel weer té heftig! Maar hopen op flink veel regen dan ;-)
  Slaap ze…

 2. miek Says:

  oh hemel! dat is minder. ik slaap over het algemeen heel vast, maar laatst werd ik wakker van mijn eígen gesnurk… hoe genant. ach, mijn lief kent mij ook langer dan vandaag..;-)

 3. Carrie Says:

  Snurken………… ja ken er ook hier 1tje.
  Vaak in de kamer gezeten, omdat ik wel moest gaan werken de andere morgen.
  Zou eens een mideeltje zonder bijwerkingen moeten komen.

  Veel liefs, mams

 4. Martine Says:

  Oh, het was op het moment zelf vast erg irritant, maar zoals je het omschrijft wordt het ineens hilarisch! Al begrijp ik natuurlijk ook dat het voor Paul een zeer vervelende kwaal is. Ik heb er zelf ook last van en slik Xyzal (wat overigens niet altijd helpt).
  Over snurkende echtgenoten gesproken: ik heb er ook zo één. Niet door de hooikoorts, en gelukkig niet elke nacht, maar oh boy, af en toe kan hij er echt wat van. Ik knijp dan altijd in zijn neus. En dat helpt altijd. Een paar minuten. :)

 5. wien Says:

  Oh boy, wat een avontuur…! En dat terwijl je ‘s nachts eigenlijk gewoon. wil. slapen. ;-)

 6. Gieling Says:

  godzijdank ben ik nog geen snurkende partner tegengekomen. 1 onvergetelijke nacht sliep lola, de engelse bulldog van m’ n broertje bij me… door die bolle stoomboot heb ik geen oog dicht gedaan. in dit slaapverband moet ik wel lachen om mijn moeder. als zij ‘ s nachts een mug hoort zoemen, gaat ze direct onder de dekens liggen. ze hoopt dat ‘ ie dan gelijk naar m’ n vader doorvliegt hahaha!

 7. Erica Says:

  Onderweg naar de bank dat is knap… Hihi…
  Hopelijk is de ergste hooikoortsaanval nu over met al die regen deze week… Kus!

Leave a Reply

?>