Boekjes

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty, mom kitty
Comment (1)

oudersnu_155Als je zwager bent, al is het nog maar héél pril, krijg je ineens aan alle kanten boekjes en tijdschriften toegestopt. Ik bestelde bij bol.com voor ons allebei een boek met meer info over zwangerschap en daar zat een boekje bij. Bij de intake van de verloskundige (afgelopen woensdag) kregen we drie tijdschriften. Van de mevrouw van Moeders voor Moeders kregen we er ook één. En van een website waar je je op kunt geven voor één of andere doos en iets met kortingen en informatie kregen we ook meteen al een tijdschrift toegezonden. Ohja, en dan hebben we het nog niet eens over de folders met informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen (prenatale screening ja of nee?, DES, diverse soorten babyvoeding, een winkel in herbruikbare luiers, een kraamhotel hier in de buurt etc. etc.) vanuit de wachtkamer van de verloskundige of de 9-maandenkalender die Moeders voor Moeders ons heeft gegeven.

En hoewel ik alles wil lezen, begin ik het zo onderhand eigenlijk ook wel een beetje beu te raken. Het is fijn om over de meest uiteenlopende onderwerpen te kunnen lezen, te kunnen terugvinden hoe de gewichtstoename tijdens een zwangerschap is opgebouwd en lijstjes te hebben van wat ik niet mag eten, maar jemig zeg.. Het is zo veel! Ik hou er dus even mee op. Ga maar eens verder met het normale leven. De zwangerschap op zich is al aanwezig genoeg, met al die kwalen. Echter dan dit hoeft het nog even niet te worden, besluit ik hierbij. Al die informatie komt nog wel..

One Response to “Boekjes”

  1. Nienke Says:

    En dan die tegenstrijdige informatie. De baby kan al horen vanaf week 8. En een ander boekje bericht: vanaf week 20.
    Hallo?!

    Ik houd me nu bij 2 zorgvuldig geselecteerde informatiebronnen ;-): de verloskundigenpraktijk en mijn moeder.

    In het begin is het allemaal erg leuk, dat gratis vanalles krijgen. En je wilt ook veel weten. Maar echt joh, we hebben nu onderhand overal stapeltjes tijdschriften liggen… Weetjewat, ik ga ze eens opruimen. Maandag weer oud papier.

Leave a Reply

?>