Zou het..?

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Pirate kitty, mom kitty
Comments (0)

Afgelopen woensdag kreeg ik knetterend veel last van PMS. Om te húilen was het gewoon. Letterlijk, want ik kon er nauwelijks nog mee ophouden. Ik ben blij dat er die dag niemend “Boe!” tegen me heeft geroepen op mijn werk, want echt charmant is het niet om dan meteen in tranen uit te barsten. Teleurgesteld was ik ook, natúúrlijk, want PMS, dat betekent ongesteld worden en we doen nu juist al een tijdje erg ons best om dat te voorkomen, voor een maandje of negen.

Maar diezelfde avond werd ik in verwarring gebracht. Mijn nichtje kwam eten en ik had gekozen voor een hapje waar ik altijd vreselijk gelukkig van wordt: patatjes met van die yummie american fritesaus. Dus we aten. En ik nam een hap patat. En ik moest erg mijn best doen om het niet met een noodvaart weer uit te spugen. Bah, wat góór! Zo vreselijk vies en vet, ik kreeg er gewoon een naar, weeïg gevoel van in mijn maag. Gelukkig ben ik een ster in verhullen dat ik niet of nauwelijks eet (komt die ‘eetstoornis’ toch éindelijk eens een keer van pas ;) ) en kon ik mijn patatjes verder laten voor wat ze waren.

Donderdag en vrijdag ging het huilen onverminderd door. En ik werd misselijk, bij vlagen. Of nouja, niet echt mísselijk.. Maar dat gevoel dat je soms hebt net voordat je misselijk wordt, dan. Daarnaast bloedt mijn tandvlees ineens heel erg bij het poetsen. Heb ik pukkels all over the place. Is mijn huid rood en vlekkerig. Voel ik soms rare prikjes in mijn buik. Blijk ik ondertussen ook geen stroopwafels en pindakaas meer te lusten. Jank ik vandaag weer fijn verder.. En plaste ik vanochtend een héél licht, nauwelijks zichtbaar maar toch écht aanwezig streepje. Zou het? Aanstaande donderdag moet ik ongesteld worden, normaalgesproken zou ik er nu al ‘voortekenen’* van moeten hebben.

Zoals ik al schreef, wachten doet iets met je. En als dit is waar ik báng voor ben, als ik mezelf nu schijnzwanger heb ge-wishful-thinkt, dan ga ik metéén contact opnemen met mijn arts. Ik denk dat het dan weer tijd wordt om de prozac uit de kast te halen..

*: De dames weten wel wat ik bedoel, de heren wíllen het waarschijnlijk niet weten.

Leave a Reply

?>