Problem solved

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Onze auto was stuk, dus kochten we een nieuwe. Daar waren (en zijn) we heel erg blij mee, maar we bleven wel zitten met een 'restprobleem': de oude was nog niet weg. Omdat de monteur tegen ons had gezegd dat daar best nog wat centjes voor te krijgen viel, brachten we 'm nog niet naar de sloop. Maar dan? Nou, eerst maar eens alle nog bruikbare zaken (ontbrekende knopjes en dat soort dingetjes) overprikken. En die trekhaak, dat was toch eigenlijk ook wel heel zonde om zomaar op te geven. De auto ging dus terug naar de monteur, zodat hij deze eraf kon schroeven. Gisteravond belde hij. Het seintje dat de auto was ontdaan van de trekhaak en dus op Marktplaats kon, dacht ik. Maar dat was het niet. Tenminste, de trekhaak was er wel af, hoor, maar hij belde eigenlijk om te vragen of ik de kentekenpapieren langs kon komen brengen vandaag. Hij had waarschijnlijk een koper!

Vandaag bracht mijn moeder* de papieren dus naar hem toe en in de vroege avond belde hij: de auto was weg en hij had een vrijwaringsbewijs én centjes voor ons liggen. Wat een meevaller! We kunnen nu zwaardere schokbrekers onder de nieuwe laten zetten én de trekhaak weer laten monteren en dan houden wewaarschijnlijk zelfs nog een beetje over. Geweldig! Wij zijn dus weer heel blij met onze monteur. Al is het eigenlijk al heel fijn dat we er überhaupt vanaf zijn ;-)

*: Hij had ze onverwachts eerder nodig, dus hielp mijn mama ons uit de brand. Thnx a million, mom :-)

5 Responses to “Problem solved”

 1. Nien Says:

  Ha, da’s nog beter ook, dan via marktplaats! Heb je er zelf geen rompslomp van aan geregel met potentiĆ«le kopers en kijkers en twijfelaars. Die monteur doet echt zijn werk goed. Wij troffen laatst ook zo’n fijne, meedenkende vent. Eentje die je het gevoel geeft dat alles transparant en eerlijk, en vooral: goed gebeurt. Fijn, fijn, fijn!

 2. Carrie Says:

  Graag gedaan meissie, de komende tijd kan je ons weer helpen als pa vast gekluisteerd ligt.

  Veel liefs, mal-)

 3. sanneke Says:

  Ah, wat fijn! Daar kun je maar beter van af zijn!

 4. Erica Says:

  Zo da’s mazzel zeg. Heerlijk het genieten van de nieuwe auto kan nu gaan beginnen.

 5. Mieke Says:

  Hee, wat super zeg!! Ik ben heul blij voor jullie.

Leave a Reply

?>