Steen

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Ik kocht gisteren een kleine steen. Ik gaf haar een ketting en fluisterde haar mijn hoop in. Ik hing haar om en gaf haar een plekje dicht tegen mij aan. Wie weet wat zij mij zal brengen..

************

We kochten gisteren nog meer trouwens: een nieuwe geluidskaart voor mijn oude pc, die sinds ik een nieuwe heb is omgedoopt tot mediacentre. Nu kunnen we alle films en series* met dolby-geluid kijken! We kochten het nieuwste Rayman-spel voor de Wii. Dan kunnen we konijnen besturen via het balance board. Met onze kont. We schaften ook een baby-muis aan. Voor Paul's baby-laptop. En ook nog een nieuwe broek. Kan ik ook nog naar mijn werk als die andere in de was zit. Ohja, en een nieuwe geheugenkaart, zodat ik niet meer zonder kom te zitten wanneer ik met mijn spiegelreflex op pad ben. Tja, het heeft zo zijn nadelen om niet meer in het centrum te wonen: je komt niet meer zo vaak op een plek met álle winkels bij elkaar. Maar het heeft ook voordelen: áls je dan een keer gaat kun je je uitleven ;-)

De rest van ons weekendje verloopt rustig. Een filmpje kijken, het huis schoonmaken**, wat mail beantwoorden.. Het is fijn zo. Morgen en overmorgen moeten we allebei nog werken, daarna zijn we een weekje vrij. Het geplande weekendje weg gaat nu niet lukken***, maar we hebben ons voorgenomen wel met regelmaat de trein te pakken naar Rotterdam, om te genieten van ons favoriete filmfestival. Voor het eerst in jaren hebben we geen kaartjes besteld vantevoren, maar gaan we gewoon op de bonnefooi. Ben benieuwd wat voor juweeltjes we tegen gaan komen dit jaar!

*: Indien die daartoe zijn uitgeruist, dan.
**: Wat is het vervelend wanneer je een kat hebt met af en toe een kots-manie; op de meest debiele verstopplekken kom je vastgeplakte haarballen tegen. Yuk!
***: De auto kan niet meer gemaakt worden, tenzij er door een wonder nog een motor gevonden wordt. De kans hierop is echter dusdanig klein (de motor is zeldzaam) dat het ernaar uitziet dat we een nieuwe auto aan moeten schaffen. Cha-ching!

6 Responses to “Steen”

 1. Pa Says:

  Hoi Naknak,
  Ik geloof in die steen.
  Gaat je vast nog meer geluk brengen.
  H.v.j

 2. Nien Says:

  Ik geloof ook in die steen, maar dat weet je. Het gaat je helpen, lieverd.
  Ga straks dubbel en dwars genieten van de vrije week en alle films! Ben benieuwd wat er voor moois tussen zit.

 3. wien Says:

  Wat voor een steen is het? Mooi hoor :)

 4. Mieke Says:

  Die steen zal zijn werk wel doen hoor!

  Balen van de auto..
  x

 5. Annibal Says:

  @ Allemaal: Thnx voor jullie geloof in mijn steen, ik doe met jullie mee! :-) X!

 6. Nien Says:

  Ik heb me gisteren nog een breuk gezocht naar mijn steen… Wil je geloven dat ik hij niet meer in de plantenaarde ligt, Marnix van niets zegt te weten en ik me niet kan herinneren dat ik hem..?! Als ik hem vind, komt hij jouw kant op voor extra support. Maar met eentje kom je er ook, wees gerust. Kus!!

Leave a Reply

?>