Warm

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (7)

Het hete water hamert op mijn hoofd. Spoelt de koude regen uit mijn haar. Spoelt de kou van mijn lijf. Voor de 2e keer in nauwelijks 24 uur heb ik dezelfde broek in de wasmachine gestopt. Zeiknat. Ik sluit mijn ogen en laat het eruit. Allemaal. Warme tranen. Verdriet, geluk, alles ertussenin. Het geeft niet, ik vind dat het mag. Zelfs om iets onnozels als je sleutels onderweg naar huis verliezen, in de stromende regen. Zelfs om iets onnozels als een auto die niet gemaakt kan worden. Zelfs om iets onnozels als een mooi, práchtigmooi mailtje van een dierbare vriendin. Close to the heart. 

De regen spoelt weg, samen met mijn tranen. Alles dat ik zou willen, dat komt vanzelf wel. En die sleutels heb ik ook teruggevonden.

7 Responses to “Warm”

 1. Carrie Says:

  Ja met dat natte weer en kou en je moet op de fiets dat is Balen met een hoofdletter.
  Nu maar hopen dat je weer geen kou hebt gevat met die harde wind er ook nog eens bij.
  Mocht je de auto n keer nodig hebt dan hoor ik het wel.
  Helaas moet ik ook wel dagen werken, maar vragen of het kan is altijd goed.

  Veel liefs, mamsl-)

 2. janneman Says:

  het zat even niet mee he? En ja huilen mag hoor. Zeker als het oplucht en je daarna weer verder kan.

 3. nelis Says:

  knufff….
  x!

 4. Nien Says:

  Nee! Kan de auto niet meer… Fuck. Dat is niet onnozel: om daar even tranen om te voelen prikken, zeker op zo’n regendag als gisteren waarop er toch al zoveel tegenzit. Huilen lucht op als niets anders, en als het binnen blijft zitten gisten ben je uiteindelijk verder van huis.
  Weet je wat je mij laatst mailde over je emoties eruitgooien; hoe het lichamelijke klachten gaat veroorzaken als je het stevig binnen houd? ;-)
  Rustig aan, lieverd! Alles wat je zo graag wilt komt jouw kant op, dat verdien je namelijk. De kosmos weet dat ook. :-)

 5. Eve Says:

  An, lieverd! Ten eerste sluit ik me aan bij Nien en ten tweede mag je niet vergeten dat het aanbod nog aantal staat.
  Dikke knuffel!

 6. Myrna Says:

  Met dat weer de afgelopen dagen vind ik het niet gek als er ook nog eens tranen bij stromen. Vandaag scheen de zon hier weer, en hopelijk bij jou ook :-)

 7. Annibal Says:

  @ Mama: Dat is lief, dank u wel :-) We zullen het onthouden, maar ik heb goede hoop dat we over niet al te lange tijd zelf wel weer een auto hebben. Overigens was het ook wel een beetje mijn eigen schuld: had ook de tram kunnen pakken.. Maar met dit weer (en hoeveel mensen er nu ziek zijn) begeef ik me liever niet in die vreselijk slecht geventilleerde randstadrail!

  @ Janneman: Je hebt soms van die momenten he? Het luchtte inderdaad op, gelukkig. Dank je :)
  @ Neel: Oh, thnx lieverd, dat doet goed!

  @ Nien: Nope, het ziet ernaar uit van niet. De motor die wij moeten hebben is dusdanig zeldzaam dat een reparatie maar een paar honderd euro minder kost als een nieuwe auto (omdat dus ook het dashboardlicht en een pakking gemaakt moeten worden). We hopen ergens goedkoop aan eenzelfde auto te komen, die misschien een paar onderdelen te vervangen heeft, zodat we de onderdelen die nog goed zijn in onze huidige auto kunnen gebruiken en zo toch nog relatief goedkoop een andere te kunnen aanschaffen. Helaas is dit een populaire auto, dus is het zoeken geblazen..

  En ja, ik weet het, dan zeg ik het een ander.. Hoewel ik op dit moment geen problemen lijk te hebben met het vergieten van tranen ;) En dat van die kosmos, ja.. Ik hoop het. Je weet dat ik je op de hoogte hou :)
  @ Eve: Thnx, lieverd :) Je weet het al, maar je bent een schat. En ik heb je éindelijk eens teruggemaild, haha! Knuf terug!

  @ Myrna: Nou he? Daar wordt je me toch een partij somber van.. Gelukkig hadden we hier ook zon inderdaad, dus vandaag ziet de wereld er alweer heel anders uit!

Leave a Reply

?>