Herontdekking

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (2)

Na een volle week voor pampus te hebben gelegen op de bank met een griep die best gemeen was verklaar ik mezelf vandaag weer héél voorzichtig beter. Gister en eergister waren van die dagen waarbij je je best prima voelt zolang je je niet beweegt, maar waar je al snel weer de kous op de kop krijgt wanneer je jezelf aanpraat dat je ook wel weer van alles kunt. Dat ik morgen weer wil gaan werken had ik me al eerder bedacht en vandaag kon dan mooi even de proef op de som: ik ben altijd vrij op woensdagen dus dan kun je mooi even een herontdek-de-wereld-actie doen.

Dus dat deed ik. Ik fietste op mijn gemak naar mijn ouders voor een bakkie thee en liep vanaf hun huis de nabijgelegen Leyweg even op om een boodschap binnen te halen en te spieken of ik ergens misschien een nieuwe broek kon vinden*. Ik slaagde voor beide missies (en ik ben maar twee winkels ingeweest, jeej!) en dronk nadien nog even een glaasje water bij pap en mam. Weer terug op de fiets ging ook goed en nu zit ik in een soort van spagaat: ik wil allemaal dingen! Ik wil heel hard meebrullen met de muziek die ik al een week niet gehoord heb, ik wil dansen, ik wil het huis schoonmaken, ik wil foto's maken, ik wil rondjes rennen, ik wil logjes en fora bijlezen, ik wil ik wil ik wil! Maar eigenlijk wil mijn lijf het liefst even een tukje doen, voordat ik weer verder ga met het herontdekken van de wereld. Want dat winkelen is best nog vermoeiend hè? :-P

*: Nadeel van veel fietsen: 'fietsgaten' in je broeken. Dat betekent dat je slijtplekken hebt waar je broek langs je zadel schuurt en binnen twee weken tijd was ik op die manier door al mijn broeken heen geraakt, op één na. Die hing nog net met genoeg draad aan elkaar om aan te kunnen, mits er een maillot onder zat. En dan telkens éérst vingers kruisen voordat je bukt.. 

2 Responses to “Herontdekking”

  1. Eve Says:

    Fietsgaten? Echt? Hmmm, dan doe ik toch iets verkeerds/goeds op de fiets.
    Je ziet het toch ook als iemand zijn been heeft gebroken ofzo? Binnen no time zit het gips te ruim en is er een spillebeentje over. Het weer op niveau komen kost veel meer energie en tijd dan je conditie of spiermassa te verliezen.

  2. Annibal Says:

    Ha, ja, die fietsgaten hád ik ook nooit, maar met deze broek (waar ik er 2 van had omdat ik ‘m zo hip vond) heb ik beide broeken binnen het half jaar kapot gekregen.. En ja, dat is een goeie inderdaad, zo had ik er nog niet over nagedacht. Het klopt wel, maar het valt wel tegen. Ik heb niet vaak koorts, dus ik heb er niet altijd zo veel benul van wanneer het om de verzwakking gaat die daardoor wordt veroorzaakt. Ah well, the bright side: ik ben ervan afgevallen. Het zit er vast weer snel aan, maar ook eventjes is leuk :-)

Leave a Reply

?>