Let’s dance!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (5)

Morgenmiddag rijden we met een auto vol versiersels richting Scheveningen en in de avond ruilen we de auto om voor de fiets en rijden we weer terug. Het thema dress to impress zullen wij in ere houden (hell, ik heb er zelf voor gezorgd dat dit het thema werd, zodat ik los kon met kokerrok en hoge pumps ;-)) en verder boeit het allemaal niet zo. Ik heb er zin in!!

5 Responses to “Let’s dance!”

 1. nelis Says:

  enjoy! tot volgend jaar!
  kus!

 2. Nien Says:

  Feestze!

  Krijgen wij dan de foto’s te zien?!! :-D Ben met name erg nieuwsgierig naar de pumps..!

  Wij hebben er ook al erg veel zin in: lekker thuis lummelen (we weten immers niet hoe Jettus zich gaat houden als het vuurwerk losbarst, al is ze tot nog toe erg rustig eronder: ze blaft hooguit verontwaardigd, als ze gestoord wordt in d’r slaap ;-)), en als Jettus zich goed houdt… vuurwerk kijken vanaf de spoorbrug over de IJssel. Moet een prachtview opleveren over de stad – tenzij het net zo mistig is als vorig jaar. :-(
  En op het moment supreme… zal ik ongetwijfeld ook aan jullie denken. Onze wensen voor 2009 komen denk ik op veel fronten behoorlijk overeen. :-) En hopen kan nooit kwaad. ;-) Dikke kus!!!!!!!

 3. Janneman Says:

  veel plezier!

 4. wien Says:

  Gelukkig en vooral een gezond 2009 gewenst!

 5. gieling Says:

  jaaaa, ik sluit mij aan! we want pics…!!! een fijn en gezond 2009. hoop wederom een jaar lang van jouw inspiratie/aanstekelijke schrijstijl te kunnen meegenieten

Leave a Reply

?>