Verwennerij

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (4)

Het is alweer bijna kerst en zo langzaamaan komen de dagen van over-the-top verwennerij in het vizier. Omdat het nu bijna kerstvakantie is, is  op mijn werk het kerstfeest al losgebarsten: vandaag was de kerstborrel en er werd van alles aan gedaan om de dag een gouden randje te geven. Zo stond er in de ochtend een geweldig koor op de overloop van de personeelsingang kerstliederen ten gehore te brengen en was iedereen de gehele dag in bijzonder jolige stemming. Hoe vaak krijg je een hoge pief met de slappe lach aan de telefoon? Daarnaast kregen ik en mijn naaste collega's ook nog eens een cadeaubon (welke met een heel andere reden als de kerst gegeven werd, maar daardoor niet minder bijdroeg aan de feeststemming) én werd er een mailtje vanuit Om kwart voor drie was het tijd om op weg te gaan richting de borrel (de vond plaats in 't Goude Hooft, alwaar de 'bazen' van onze instelling het personeel van koffie en thee voorzagen. Heerlijke hapjes, drankjes en een speech van onze president (wij hebben geen directeur) waren eventjes fijn, maar de warmte steeg al snel naar ons hoofd en door de overvolle ruimte was zelfs de persoon naast je nauwelijks te verstaan.

Tijd om te ontsnappen dus, en met volle overgave stortten ik en een paar collega's ons op de winkeltjes in het centrum, waar ik vervolgens geheel tegen verwachting in tegen mijn kerst-outfit voor dit jaar opliep: de kokerrok die ik al van plan was te kopen. Jeej! Met een blij gemoed togen wij vervolgens naar het gereserveerde restaurant, want we hadden een tijdje terug al bedacht dat het gezellig zou zijn om na de borrel wat te gaan eten met ons ploegje. Een 3-gangenmenu met een vrolijk gezelschap luidde het slot van een erg fijne en geslaagde dag in. Ik had dit jaar voor één van de eerste keren in mijn leven écht geen zin in de kerst, maar hiermee is dat gevoel flink naar de achtergrond gedreven. Dit was leuk!

4 Responses to “Verwennerij”

 1. Eve Says:

  Klinkt leuk!! Misschien is dat wel het geheim: geen zin of verwachtingen hebben, dan kan het alleen maar mee vallen.
  Onze werkborrel was afgelopen dinsdag. Ik had er zin in, maar anderen wilden vooral nog even de laatste dingen voor dit jaar regelen. Een dag later een borrel bij een opdrachtnemer en (tegen mijn verwachting in) ging het daar bijna niet over werk en was het gezellig. Soms zit het mee, soms zit het tegen :-)
  Alvast een fijn weekend!

 2. Pa Says:

  Hoi Naknak,
  Fijn dat je er toch weer zin in hebt.
  Ik denk dat we er met z’n allen een geweldige, maar vooral een vrolijke kerst van gaan maken.

  H.v.j.

  PS zijn er nog vacatures daar????

 3. wien Says:

  Klinkt goed! Al dat geborrel zo voor de kerst, het is me toch wat ;-)

 4. Jackie Says:

  Van zoiets stijgt je humeur toch direct, heerlijk

Leave a Reply

?>