En dan nu..
De foto!

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (14)

Nou, op de ene foto ziet mijn been er heel raar uit (ik denk dat Richard een beetje gesoept heeft om de hele vogel zichtbaar te maken), mar je krijgt zo wel een idee van het totale werk: 

De foto's die ik zef heb gemaakt zijn wat dromeriger en gedetailleerder door de combi groothoeklens en natuurlijk licht, maar als je die wil zien moet je maar even een berichtje achterlaten, zodat ik ze kan mailen. Die wil ik liever niet over het internet verspreiden..

Wel zeggen wat jullie ervan vinden hè? :-)

14 Responses to “En dan nu..
De foto!”

 1. Carrie Says:

  mmmmmmmmmmmmmooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Ben benieuwd hoe die in het echt is!

  Veel leifs, mamsl-)

 2. Janneman Says:

  Ik vind hem mooi. En ik vind een tatto niet gauw mooi. Ik vind hem wel erg groot.
  maarja ik heb dan ook geen enkele tattoo.

 3. meme Says:

  ja! zien! :)

 4. Miek Says:

  Ik vind het héél gedurfd, erg heftig, lief, vrolijk, onwijs stoer en ik kan me voorstellen dat je dolgelukkig en apetrots bent! Het is ene prachtig, persoonlijk stukje kunst geworden. Kunst op je been! Stoer man! Ben wel benieuwd eigenlijk, naar jouw foto’s.

 5. Myrna Says:

  Groot! Ik zou het niet doen, maar ik schreef je al eerder dat ik dit een persoonlijke kwestie vind en dat ik de reden waarom je nu juist dit kiest, altijd wel mooi vind ;-) Ik moet wel zeggen dat het toch rustig over komt, ondanks de vele kleuren. Knap gedaan hoor!

 6. Erica Says:

  Wauw hij is wel gaaaaaaaf zeg! Maar ook echt groot!
  Vogel is ook groter dan ik had verwacht, maar het is wel echt een eenheid bij elkaar! Prachtig! Lief en stoer tegelijk… Heeft die Richard goed gedaan!
  Kussie!

 7. Nien Says:

  Haha, ja, die heeft zitten sjoepen! ;-) Betrapt!

  Jouw persoonlijke foto’s vind ik een heel stuk mooier, waarschijnlijk idd door het lichtgebruik, én doordat er ook een hoop gevoel bij komt kijken als je zelf foto’s van zoiets persoonlijks maakt – wat je kunt terugzien in de foto’s. Komt deze foto-met-logo nu ook in zijn (online) portfolio? Vast wel. Mooi idee! Wat kun je, een beetje en platonisch, gaan houden van zo’n tattooman, he?

 8. Sjoerd Says:

  Wauw!

  Erg mooi :-D
  Sorry dat ik in geen maanden iets van me heb laten horen… ik heb sporadisch zoveel mogelijk meegelezen hoor! Maar afstuderen, werken en vrijwilligerswerk vreet zoveel tijd en energie dat ik me meestal alweer schuldig voel als ik iets te lang je verhalen lees ;-)
  Ik hoop dat alles goed met je gaat en ik probeer up to date te blijven! :-D
  (K)
  Sjoerd

 9. Marieke Says:

  Tja… als ik heel eerlijk moet zijn…

  Vinnik ‘em geweldig!! Me want more (om te zien)

 10. sanneke Says:

  Vrolijk en lieflijk is ie gteworden!

 11. wien Says:

  Aaaah, die sterretjes zijn mooi. Gefeliciteerd met dit plaatje! :)

 12. nelis Says:

  ik vin em echt heel erg cute an, hij past voor mijn gevoel echt heel erg goed bij je.

  xx

 13. Martine Says:

  Wauw man, wat is ie groot! En erg leuk en blij! Zoiets zou ik nooit durven joh, lefwijfie! Ik zou zeggen: geniet ervan en veel rokjes dragen in de zomer van 2009 (en alle zomers daarna).

 14. Mieke Says:

  HUGE!
  Maar wel errug mooi hoor! En die kleuren, echt heel gaaf!
  x

Leave a Reply

?>