Over films en jeuk

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Wij houden van films. Het is een gezamenlijke hobby van mijn lief en mij om op te gaan in andere werelden, mee te leven met verschillende verhalen en achteraf te discusiëren over wat wel en niet goed was aan de film die we zojuist hebben gezien. En wanneer de dagen weer korter worden, het weer tijd wordt je jas weer uit de kast te halen en je als vanzelf op een dag een onoverkoomlijke trek krijgt in warme chocolade, dán is bij ons pas echt het hek van de dam: gooi op die films! Toen we afgelopen week dus een bioscoopbezoek planden voor de zaterdagavond en het bioscoopaanbod van de komende tijd bekeken besloten we dat het nu dan toch éindelijk tijd was geworden om het onbeperkte bioscoop-abonnement te gaan aanschaffen waar wij al een tijdje een oogje op hadden. Gisteren, voor onze film, vulden we dus onze formulieren in, legitimeerden we ons, lachten we voor de foto.. En nu gaan we dus een donkere winter tegemoet. Ons lijstje met films die we willen zien groeit gestaag en we zijn alweer aan het twijfelen of we dinsdag of woensdag opnieuw willen en welke van de twee al uitgezochte films het als eerste moet gaan worden. Gosh, wat kun je blij worden van een passe-partout voor élke film die er draait!

************ 

Na een paar dagen met een gezwollen en soms gloeierig been is de eerste helings-fase voltooid. Per vanochtend is de fase aangebroken die ik al vóór het zetten van de tatoeage vreesde met heel mijn wezen: ze jeukt! Vanmorgen en overdag ging het nog wel, maar terwijl ik zit te typen weet ik af en toe niet waar ik het zoeken moet. Maar goed dat ik morgen vrij ben dus, want mijn concentratievermogen wordt er op deze manier niet beter op. Morgen ga ik lekker met mijn mama op stap dus qua afleiding komt het wel goed, en dan hoop ik maar dat de kriebels snel plaats maken voor verse, genezen huid. Hoopt u met mij mee?

6 Responses to “Over films en jeuk”

 1. janneman Says:

  in de drogisterij heb je een middeltje tegen jeuk bij waterpokken, misschien iets voor jou?

 2. ívo Says:

  ja maar, ja maar, wat was de eerste film?

 3. nelis Says:

  i’m back! (binnenkort update!)
  enne.. ik hoop met je mee hoor..
  xx

 4. Myrna Says:

  Ik hoop dat de jeuk ondertussen over is?

  En een bioscoop-abonnement rules!! Veel pelzier in het donker ;-)

 5. Pa Says:

  Hoi Naknak,
  In alle emotie heb ik maandag helemaal niet aan je tatoe gedacht.
  Jammer en zeker stom
  Ben best wel nieuwsgierig.
  Volgens Ma ziet ie er goed uit.
  H.v.j.

 6. Erica Says:

  O fijn zeg zo’n bioscoop abonnement!!!
  Zo word zo’n koude dondkere winter een stuk knusser en geelliger!
  Welke film ben je geweest en welk wil je van de week heen?
  Veel pelzier ermee!!
  Jaa die jeuk dat is echt vervelend!
  Ik hoop dat het snel geheeld is meis! Achteraf is het het zo allemaal waard…
  Dikke kus!

Leave a Reply

?>