Sweet dreams

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (6)

Hele dagen zou ik in bed kunnen liggen. Slapen, luieren, knuffelen.. Katjes erbij, lief tegen me aan, verder helemaal niets. Vanmiddag dwong ik mezelf om één uur uit bed te komen, omdat we nog naar Wim toe zouden gaan om zijn verjaardag te vieren. Terwijl ik gisteravond reeds om een uur of 12 op bed lag. En raad eens? Als ik nú ga liggen, slaap ik gewoon weer binnen een minuut of 10. 

Verder heb ik best het één en ander te vertellen, maar de pijn in mijn nek speelt me weer eens parten. Ik denk dat het te maken heeft met gisteren, want we hadden een bedrijfsuitje met onze afdeling en bij het buksschieten denk ik dat ik mezelf teveel heb ingespannen. Die buksen zijn best zware wapens! Het komt er dus allemaal even niet uit zoals ik zou willen, maar ik heb de hoop dat het morgen weer beter zal gaan. Welterusten dus maar..

6 Responses to “Sweet dreams”

 1. janneman Says:

  klinkt herkenbaar, niet zo erg als bij jou maar hier heerst ook de slaperritus. Helaas niet bij de kinderen :p
  lekker uitrusten en sterkte met je nek.

 2. Jackie Says:

  Truste!

  En hoe heet dat boek waar je op mijn weblog iets over schreef, ben daar wel nieuwsgierig naar.

 3. Marieke Says:

  Heerlijk toch! Vandaag is het wel echt cocoonweer. Niks fijners dan in de herfst te verstoppen in je bed.

 4. Nien Says:

  Ai! Dagen op bed willen doorbrengen is niet zo gek met de beginnende herfst, maar die aanhoudende nekpijn… Beterschap daarmee meis! En een voorzichtige knuffel (om die nek te ontzien)… Kus!

 5. Erica Says:

  Oh heerlijk zo lang in bed liggen, luieren, slapen, enz…
  Vervelend zo’n zere nek, ik weet er alles van. Heb morgen maar weer es een fysio afspraak om alles los te laten maken. Heb het toch 3,5 maand zonder fysio gered. Maar zo’n bedrijfsuitje is dan wel weer erg leuk, helaas dat je nek dat dan niet vond. Rustig aan doen, lekker slapen dan komt het weer helemaal goed! Truste! Xx.

 6. Annibal Says:

  @ Janneman: Haha, juist, jammer dat kinderen het daar nooit zo mee eens zijn he? Ik kan er dan alleen over meepraten met mezelf als klein meisje in gedachten, maar 3 om eten zeurende katten om een uur of half 8 maken ook een hoop ‘goed’ :-P En dank je wel :)
  @ Jackie: Ik heb linkjes gepost bij je nieuwe logje, was nog vergeten te melden dat het de schrijver is van The House of Leaves, hetgeen wel een aardig bekend boek is..

  @ Marieke: Oh ja, zéker wel! Vandaag hebben we inderdaad ook eens lekker bankgehangen hoor, hoewel we tussendoor nog wel een uurtje of twee uit zijn gaan waaien op het strand. Maar dat was ook heel fijn!

  @ Nien: Mjah, het is echt heel irritant, want het belemmert je ontzettend in wat je wil en kan doen. Nouja, woensdagochtend mag mijn fysio weer aan de slag. Zucht.. En dank je wel, knuffel en kus terug!

  @ Erica: Kan daar bij tijd en wijle erg van genieten, al lukt het me maar zelden om echt zo lang door te slapen en doezelen. Meestal ben ik vanaf een uur of 10 aan het lezen of met de DS aan het spelen. En wow, 3,5 maand zonder fysio, dat vind ik wel heel knap hoor! Bikkel!

Leave a Reply

?>