Mooie middag

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (2)

Hoe had deze hele mooie, zonnige middag nu beter kunnen eindigen dan op een terras, met een drankje en mijn boek? Wat eerder klaar vanwege mijn eerste cursusdag in het kader van mijn werk, wachtend op mijn broertje om hem eens flink van nieuwe kleding te voorzien, zat ik daar in het zonnetje. En ik las. En ik genoot. En toen hierna ook het kopen van die kleding van een leien dakje ging kon het allemaal niet meer stuk. Drie nieuwe broeken, twee riemen (of riems? Riemen dan maar), een paar schoenen, twee blouses en nieuw gezichts-was-spul in maar zes winkels. Aardige score, vind u niet?

Dus onze late middag was mooi. Práchtig. Nouja, op één ding na dan. Waarom hebben ze toch overal van die belachelijk grote spiegels in die pashokjes-area? En zulk heel erg onflatteus licht? Net nu ik een beetje vrede had met mijn gewicht, en nu ik net had geleerd "whatever" te denken bij mijn 'bewegende delen', krijg ik weer allerlei van die feiten op mijn neus. 

En wist u dat je van Wii Fit bést wel kunt zweten?

2 Responses to “Mooie middag”

  1. gieling Says:

    ik deel dit gevoel in de vliegtuigen. even naar de wc en dan in het felle licht, in die onvermijdelijke spiegel naar die rotkop kijken. er zijn vluchten geweest dat ik amper nog terug naar mijn stoel durfde te lopen…!

  2. Annibal Says:

    @ Gieling: Mjah, maar in het vliegtuig heb je het ook echt te verduren, zeker tijdens lange vluchten.. Al kan ik het me niet voorstellen hoor, jij met een rotkop ;-)

Leave a Reply

?>