Bijpraten

Posted By Annibal
Categoirzed Under: Uncategorized
Comments (4)

Pfff, waar moet ik beginnen? Het is nog steeds een kakafonie van van alles en nogwat in mijn hoofd. Gisteren haalde ik mijn lief weer op van zijn kamp. De bruiloft van Maaike en Mark komt nu toch wel érg dichtbij, dus vandaag zijn we de stad in gegaan om een mooi pak te kopen voor Paul (waarvoor we met vlag en wimpel zijn geslaagd). Mijn oppaskatjes Henk, Ventje en Peewee hebben het vandaag voor de laatste keer met mij als surrogaatmama moeten doen. Onze Wii Fit is éindelijk binnen. En komende week is de laatste héle week die ik nog moet werken. Daarna nog een maandag en dinsdag en dan.. De bruiloft. En dan, de dag dáárna, nog een bruidsmake-up. En dan, dáárna, op 12 september, heb ik mijn eerste échte vakantiedag. Dus dat wordt weer stressen, omdat we de 13e met vakantie gaan en we dan waarschijnlijk alles nog in moeten pakken.

Diepe zucht. Adem in. Adem uit. 

En dan weer verder. Want vanavond hoef ik even niets. Nouja, één ding dan: de chocoladetaart die we hebben gekocht opeten, samen met mijn lief. Die hadden we verdiend, vonden we wel. Dus ik ga mezelf naar de bank verhuizen. I bid you all a good night :-)

4 Responses to “Bijpraten”

 1. Erica Says:

  Kortom je hebt het nog heeeel druk de komende tijd…
  Maar met een vakantie in het vooruitzicht komt dat vast helemaal goed..
  Hoe smaakte de chocoladetaart???
  Truste voor zo! Xx.

 2. Nien Says:

  Ooooooooooohhh, die taart…

  Ik dwaal af.
  Jemig, je hebt inderdaad een hoop gepland staan, al zijn het dan wel allemaal leuke dingen, nog even zo voor je vakantie. Maar dat gaat helemaal goed komen, An: rustig blijven ademen ;-) en blijven genieten van fijne dingen als je Man in Pak en chocoladetaart.
  Het lullige van tassen pakken is ook dat je dat niet weetikhoelang vooruit kunt doen: je hebt die spullen toch altijd nog vlak van tevoren nodig. Dat ene shirtje, dat boek, en ja die tandenborstel ook. ;-D
  Gelukkig hebben jullie door Lowlands nog recente inpakervaring. ;-P

 3. miek Says:

  DIE taart?! DIE? echt?
  oooh.
  de rest van mijn reactie ben ik even kwijt. ;)

 4. janneman Says:

  chocoladetaart yummie.
  Maar het is inderdaad wel veel. Maar gelukkig pak je je rustmomenten . (met CHOCOLADETAART. BETERRRR) hou je taai.
  Man en ik zijn het stressen ook zat hoor, voor de vakantie. Dus wij gaan het nu aanpakken. We gaan kampeersets samenstellen. Een doos met keukengerei, een doos met andere dingen die toch iedere keer mee gaan. (ehbo-doos, shampoo etc.). doos met linnengoed, dat standaard meegaat. (fleecedekens etc.) zodat we als we vertrekken alleen een aantal dingen hoeven te controleren. (de houdbare dingen.) En heel missschien houden we de volgende keer ook ons voornemen, om op tijd de kleding te gaan verzamelen. ;) Sterkte, en die chocoladetaart, ik denk…. onee ik had een voornemen. :S

Leave a Reply

?>